ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτα η άνοδος …και μετά η έδρα!

πρώτα-η-άνοδος-και-μετά-η-έδρα-467851

Πρώτα η άνοδος με την ομάδα μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες και μετά η διατήρηση του αήττητου της έδρας είναι οι προτεραιότητες της Νίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, με το πρώτο ματς για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ να είναι αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας (με αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου) και το δεύτερο είναι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής)…

Νίκη και άνοδος

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ δίνει αύριο Σάββατο η Νίκη του μπάσκετ, που στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας κοντράρει τον Γ.Σ. Βόλου, και εφόσον κερδίσει θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική μπάσκετ. Από την πλευρά της η διοικούσα επιτροπή ετοιμάζει εκπλήξεις, θέλοντας να αποζημιώσει τους φίλους της Νίκης, που της συμπαραστάθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου για το ματς του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, που θα σημάνει την άνοδο της Νίκης Β. στη Γ’ Εθνική, αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε, για να γίνει το βήμα για την επάνοδο της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ήρθε! Τελευταίος αγώνας στην έδρας μας, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, και με νίκη κλειδώνουμε και μαθηματικά την άνοδο και την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Σε έναν αγώνα που ελπίζουμε να μετατραπεί σε φιέστα, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ! Σας θέλουμε δίπλα μας. Ελάτε να γράψουμε μαζί την πρώτη σελίδα ενός νέου βιβλίου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενός βιβλίου που θέλουμε και θα επιδιώξουμε να είναι γεμάτο με χρυσές σελίδες, γεμάτο με ευχάριστες και επιτυχημένες στιγμές.

Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρευρεθούν σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή, το αποτέλεσμα του οποίου ελπίζουμε να επαναφέρει μια βολιώτικη ομάδα, την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου, στις εθνικές κατηγορίες.

Οι παίκτες και οι προπονητές μας είναι απολύτως συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει πολλές και δυνατές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός αγαπημένου ανθρώπου, φίλου μας και οπαδού της ομάδας μας, που δυστυχώς πριν λίγα χρόνια έφυγε άδικα από τη ζωή…Αυτό το Σάββατο (13/05) τα λέμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στις 19:00. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Τα αυριανά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, είναι:.

19:00 Κλ. Σοφάδων: Γ.Σ. Σοφάδων-Ίκαροι Τρικάλων

19:00 Κλ. Ν. Ιωνίας : Νίκη Β.-Γ.Σ. Βόλου: Διαιτητές: Σταματόπουλος-Παργιανόπουλος

Για το αήττητο της έδρας

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής και ο στόχος είναι το αήττητο της έδρας

Η Νίκη είναι μεν αδιάφορη βαθμολογικά, ευρισκόμενη στην 6η θέση, αλλά δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε παραμένει η μοναδική ομάδα στον όμιλο που έχει διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της, έχοντας εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, και ως το τέλος έχει μόνο ματς έδρας, με διπλό κίνητρο, αφού θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Σεβαστής που είναι ψηλότερα, και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας

Οι «κυανόλευκοι» ήδη προετοιμάζονται για το ματς με τον Διαγόρα στο οποίο αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ορισμένα από τα νέα παιδιά της ομάδας. Εξάλλου, θα υπάρχουν αναγκαστικές απουσίες, μια και δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το «παρών» οι Παπαγεωργίου, Παρασκευαΐδης και Μαλακασιώτης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Χατζόγλου, που συμπλήρωσε κάρτες.

Πάντως, θα υπάρχει και μία επιστροφή αυτή του Νέτι Μέτσε, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, και τώρα υπολογίζεται από τον προπονητή του Στέφανο Ξηροφώτο.

Διαιτητής Ζαμπάλας

Διαιτητής του παιχνιδιού Νίκη-Διαγόρας Σεβαστής στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Γιώργο Λιτοσελίτη της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σε δύο τουρνουά οι «μικροί» της Νίκης

Σε δύο τουρνουά, που θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχουν το Σάββατο 20 Μαΐου ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Φιλανθρωπικός αγώνας

Φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου και των Νέων Αθλητών Νίκης διοργανώνει ο βολιώτικος σύλλογος, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στο «Π. Μαγουλάς». Αναλυτικά: «Το τμήμα ακαδημιών ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” προσκαλεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 ώρα 17:15 στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Ενώνουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων που θα αγωνιστεί στο EURO της Κωνσταντινούπολης, 1-7 Οκτωβρίου 2017. Γεμίζουμε δύναμη την ψυχή τους αλλά και τη δική μας, μέσα από τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ του αθλητισμού που υπηρετεί η ομάδα μας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος ΑΣ ΑΜεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ, Α΄αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ)

Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων. Σας περιμένουμε όλους!».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου