ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προετοιμάζεται για Αρτα

προετοιμάζεται-για-αρτα-477584

Μετά το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και για τον αγώνα της Άρτας με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι και το φινάλε της φετινής περιόδου, οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την πόρτα σε μια χρονιά που ξεκίνησε με υποσχέσεις και όνειρα ανόδου, αλλά κατέληξε με εσωτερικές κόντρες και διαμάχες, με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Θανάση Τζήμα, με την Ερασιτεχνική Νίκη και όχι μόνο, αφού ο Κατερινιός παράγοντας εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το Π. Μαγουλάς την περασμένη Κυριακή, από φιλάθλους της ομάδας.

Το κεφάλαιο Τζήμα όμως δεν δείχνει να τελειώνει εδώ, μιας και ο ίδιος έχει αποστείλει εξώδικη δήλωση στην Ερασιτεχνική Νίκη, της οποίας το Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα και να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, που παραμένουν -χωρίς οικονομικές απολαβές- και συμμετέχουν στο φετινό… κατάντημα, συνεχίζουν όσο μπορούν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς. Απόρροια και η κάκωση στο γόνατο που έχει υποστεί ο Νίκος Παπαδήμας, με τον πολύπλευρο αμυντικό να μπαίνει στη λίστα με τους αρκετούς τραυματισμούς εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου.

Όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στα πιτς για δεύτερη φορά και επομένως εκτός αποστολής, με τον Στέλιο Αλεξανδρή να παίρνει τη θέση του και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στο παιχνίδι απέναντι στους Μαύρους Αετούς, έχοντας συμμετοχή και στο μοναδικό τέρμα που επιτεύχθηκε από τον Χατζόγλου. Αντίθετα ετοιμοπόλεμος θα πρέπει να θεωρείται ο Κλεβί Κόλα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονείται κανονικά.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος αναμένεται να επιμείνει στο να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως έπραξε άλλωστε και με τους Ματθαίου-Ράπτη, οι οποίοι ξεκίνησαν για πρώτη φορά ως βασικοί στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ο πρώτος μετρούσε μόλις λίγα λεπτά ως αλλαγή.

Οι δυο τους όμως δεν είναι και οι μοναδικοί μικροί στους οποίους θέλει να δώσει την ευκαιρία ο Βολιώτης τεχνικός. Στην κατηγορία αυτή είναι και οι Σταύρος Βουρδάκης, Τάσος Χουζούρης και Αλέξανδρος Τσιανάκας, με τους δύο πρώτους να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και να φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια και στην Άρτα.

Στη Θεσσαλονίκη η Ακαδημία

Συνεχίζονται τον μήνα Μάιο οι δραστηριότητες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 με τη συμμετοχή το Σάββατο 20 Μαΐου σε δύο τουρνουά ποδοσφαίρου που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξάνδρεια. Αναλυτικά:

Αλεξάνδρεια
Ηλικίες 2004,2005 & 2009-2011 (Α’ τμήμα )

Θεσσαλονίκη, εγκαταστάσεις Μακεδονικού
Ηλικίες 2002, 2003, 2007 & 2009-2011 (Β’ τμήμα)
Νέοι Αθλητές Νίκης

Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» το Σάββατο 20 Μαΐου.

Για το 1ο group στην Αλεξάνδρεια: Αναχώρηση ώρα 14:00, επιστροφή ώρα 23:30

Γαι το 2ο group στη Θεσσαλονίκη: Αναχώρηση ώρα 07:30, επιστροφή ώρα 19:30

Θα προσφερθούν σάντουιτς φρούτα και νερό σε όλα τα παιδιά. Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών τους στην γραμματεία της ακαδημίας μας.

Μπεκιάρης με Καραϊσκάκη

Τους διαιτητές της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 17:00, θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Πέτρο Κανιούρα και Εμμανουήλ Στεργιόπουλο της Ένωσης Καρδίτσας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από τη Λάρισα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου