ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναζητά τη λύτρωση η Νίκη Βόλου

αναζητά-τη-λύτρωση-η-νίκη-βόλου-481557

Σε ακόμη ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και ενώ απομένουν τέσσερις αναμετρήσεις για τη φετινή αυλαία στη Γ’ Εθνική, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί σήμερα τους Μαύρους Αετούς, στη σκιά της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και για να επιβληθεί της ομάδας των Τρικάλων, η οποία είχε κερδίσει στην έδρα της τους κυανόλευκους στον α’ γύρο.

Παίκτες και τεχνικό τιμ ζητούν τη… λύτρωση στο σημερινό παιχνίδι, θέλοντας να γυρίσουν σελίδα, μετά τη μαύρη που έγραψαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή, όπου απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό αποδείχθηκαν πολύ λίγοι για την περίσταση ενός τοπικού ντέρμπι, έστω κι αν δεν υπήρχε το βαθμολογικό κίνητρο.

Αναμφίβολα τα προβλήματα στο κυανόλευκο στρατόπεδο ήταν και παραμένουν πολλά, με το πέρασμα του χρόνου να έρχεται να τα διογκώνει, με όλους να περιμένουν εναγωνίως τη λήξη στη φετινή άνιση κούρσα, όπου η Νίκη έμεινε από καύσιμα, απόρροια και της διοικητικής ανυπαρξίας.

Πλέον, ακόμη και μετά τις εκλογές του συλλόγου και τον σχηματισμό νέας εφορείας ποδοσφαίρου, τα προβλήματα παραμένουν όσο και οι τρικλοποδιές, με τον τέως πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Θανάση Τζήμα, να καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί σήμερα στο Π. Μαγουλάς, δίχως αντίτιμο και με ελεύθερη είσοδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Παπαδήμα, με τον κεντρικό αμυντικό των κυανόλευκων να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με κάκωση στο γόνατο, εξαιτίας της κάκιστης κατάστασης που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Π. Μαγουλάς.

Επίσης στα πιτς θα βρίσκεται και ο Νίκος Παπαγεωργίου λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός μάχης θα είναι και ο Κλεβί Κόλα, μιας και ο επιτελικός μέσος έχει συμπληρώσει από τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Όπως είχε τονίσει εξάλλου και μετά το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής ο τεχνικός Στέφανος Ξηροφώτος, στόχος είναι στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού, να δοθούν οι ευκαιρίες και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως πήραν οι Αλέξανδρος Τσιανάκας και Άγγελος Ματθαίου.

Σφυρίζει ο Σφέτσιας

Ο διαιτητής Γεώργιος Σφέτσιας από την ΕΠΣ Σάμου, με βοηθούς τους κ.κ. Στυλιανό Καραγιάννη και Βασίλειο Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του Π. Μαγουλάς, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Η αναμέτρηση συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Απόλλων Λ.-Ιστιαία (1.45μ.μ.)

Διαγόρας Σ.-Καραϊσκάκης (1.45μ.μ.)

Τηλυκράτης-Αστέρας Π.

Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

Εθνικός Φ.-Ολυμπιακός Β.

Αμβρακία Κ.-Ρήγας Φ.

Αχιλλέας Ν.-Πιερικός

Πύδνα Κ.-Θεσπρωτός (3/5-3μ.μ.)

* Λόγω της δολοφονίας του παράγοντα του Θεσπρωτού, Αλέκου Κάμτσιου, ο αγώνας του Θεσπρωτού με την Πύδνα Κίτρους μετατέθηκε την Τετάρτη 3/5 στις 3μ.μ. αντί για σήμερα Κυριακή

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β.

1. Απόλλων Λάρισας 64

2. Καραϊσκάκης 57

3. Ολυμπιακός Βόλου 54

4. Διαγόρας Σεβαστής 52

5. Νίκη Βόλου 49

6. Πύδνα Κίτρους 46

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 37

8. Ιστιαία 32

9. Θεσπρωτός 30

10. Ρήγας Φεραίος 30

11. Πιερικός 30

12. Μαύροι Αετοί 25

13. Εθνικός Φιλιππιάδας 24

14. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 20

15. Αμβρακία Κωστακίων 18

16. Αστέρας Πετρίτη 11

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου