ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε γνώριμα μονοπάτια…

σε-γνώριμα-μονοπάτια-486821

Στη θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Στέργιος Φάτσης, ο οποίος μετά το Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας αποφασίστηκε να συνεχίσει σε γνώριμα μονοπάτια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 54χρονος, σήμερα, Στέργιος Φάτσης θα συνεχίσει να κουβαλά στις πλάτες του ένα βαρύ φορτίο, αυτό της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο οποίο δεν έκανε πίσω όταν προτάθηκε πέρυσι τον Μάρτιο το όνομα του, μετά και τις παραιτήσεις των κ. Λάμπρου και κας Κοκκινάκη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, με τον Στέργιο Φάτση να επανεκλέγεται στη θέση του προέδρου, ενώ οι κ.κ. Σουγγάρης Θεολόγος, Κουτσούκης Γεώργιος, Βενέτης Βασίλειος, Ιμεράι Αζέτ (Νίκος), Διάκος Γεώργιος, Σανίδας Απόστολος και Σδούγκος Θεόδωρος αναλαμβάνουν να «τρέξουν» το τμήμα ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωση του ερασιτεχνικού συλλόγου αναφέρεται:

«Κατόπιν συνεδρίασης τη Δευτέρα 24/4/2017 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη”, το οποίο απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος Δ.Σ.: Φάτσης Στέργιος
Αντιπρόεδρος: Σουγγάρης Θεολόγος
Γενικός Γραμματέας: Παρασκευόπουλος Πέτρος
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Κουτσούκης Γεώργιος
Ταμίας: Μιχάλης Δημήτριος
Έφοροι Ποδοσφαίρου: Σουγγάρης Θεολόγος, Κουτσούκης Γεώργιος, Βενέτης Βασίλειος, Imeraj Ajet, Διάκος Γεώργιος, Σανίδας Απόστολος, Σδούγκος Θεόδωρος
Έφοροι Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών: Τουτουντζόγλου Χαράλαμπος, Τσιόλκας Δημήτριος
Έφοροι Πετοσφαίρισης: Καπουρνιώτης Αντώνιος, Κολόζος Στυλιανός
Έφοροι Κολύμβησης: Παρασκευόπουλος Πέτρος, Βενέτης Νικόλαος
Έφορος Υδατοσφαίρισης: Βενέτης Νικόλαος
Έφορος Στίβου: Φάτσης Στέργιος
Έφορος Ρυθμικής Γυμναστικής: Παρασκευόπουλος Πέτρος
Έφορος Γηπέδου: Σανίδας Απόστολος».

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ. εξέδωσαν οι:

Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου: «Ο πρόεδρος της Λέσχης Ο.Φ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και το διοικητικό συμβούλιο ΕΥΧΕΤΑΙ στην νεοεκλεγείσα διοίκηση του Συλλόγου μας τα πιο θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που τάχθηκε να υπηρετήσει για το καλό του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους εκλεγμένους στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης εξέδωσε και το Blue Club -ΘΥΡΑ 3- Π. Ντοκούζης: «Το Blue Club -ΘΥΡΑ 3- Π. Ντοκούζης συγχαίρει τους εκλεγμένους στο 15μελες Δ.Σ. του ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο τους ώστε να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους για μία δυνατή ΝΙΚΗ».

Συνεχίζεται η κόντρα…

Για την παρούσα κατάσταση και την πρόθεση ο απερχόμενος πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήμας να θέλει να βλάψει άτομα με τα οποία συνεργάστηκε φέτος, μίλησε ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης. Αναλυτικά όσα σχολίασε στον Volos 986.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Το θέμα είναι ότι γράφτηκε μία μαύρη σελίδα για την ομάδα μας. Μετά το 5-0 από τον Απόλλωνα, ήρθε και ένα 4-0 από τον συμπολίτη. Έχω να πω ότι η φιλοξενία των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν άψογη».

Για τον Θανάση Τζήμα: «Τη Δευτέρα που κάναμε συγκρότηση σε Σώμα, αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με τον Τζήμα. Έχουμε μάθει να μην είμαστε ραδιοφωνάνθρωποι και μέσα στο facebook συνέχεια. Αυτό με τις εκατοντάδες αναρτήσεις και τα χιλιάδες λεπτά ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού χρόνου κούρασε πάρα πολύ τον κόσμο. Είπαμε να μην ασχοληθούμε μαζί του κι ό,τι κάνει ας το κάνει μέσα από τη νομική οδό. Και οι δικοί μας νομικοί είναι έτοιμοι και περιμένουν. Αν θέλει να στείλει ο Τζήμας τον σύλλογο στα δικαστήρια, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Θα φέρει προβληματισμό σε ανθρώπους που τον στήριξαν κι αυτό για μένα είναι ανήθικο. Έχει στο Δ.Σ. 4-5 ανθρώπους που τον βοηθούσαν και τον χρηματοδοτούσαν κι αυτούς τους ανθρώπους τώρα δεν τους σέβεται. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Θα δούμε τι θα μας στείλει κι αν θα μας στείλει (ο κ. Τζήμας), και από κει και πέρα οι νομικοί θα ζητήσουν τα στοιχεία, κι αν συρθούμε στα δικαστήρια για το αν θα ακυρωθούν οι εκλογές είναι θέμα νομικό. Αν δε δούμε το έγγραφο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε.

Εφόσον θέλει ο Τζήμας ν’ ακολουθήσει αυτήν την οδό, που για μένα είναι ανεπίτρεπτο, φρενάρει τη Νίκη και δεν τον πιστεύει κανείς ότι αγαπάει τη Νίκη. Δεν έχει επαφή με κανέναν, δεν τον θέλουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, ο κόσμος και οι σύνδεσμοι. Πώς είναι δυνατόν να μείνει κάποιος που δεν τον θέλει κανένας; Αυτό είναι δικό του θέμα. Λυπάμαι που δεν έχει κάνει ακόμη την αυτοκριτική του. Ευθύνεται για τις εγκαταστάσεις που έχουν τα χάλια τους και για την κρίση που περνάει η ομάδα.

Αντί να είναι αυτός που θα χρηματοδοτήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να λύνει τα προβλήματα ως αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως τον όρισε ο κόσμος, ασχολείται με οτιδήποτε άλλο. Αντί να εξηγήσει γιατί όλα είναι απλήρωτα, κάνει όνειρα ότι θα ξανακάνει ομάδα, που θα πάρει πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Έχει να μπει στα αποδυτήρια από τα Χριστούγεννα.

Κλήθηκα να δώσω κατάθεση για την ΑΕΠΙ της συναυλίας του Πάριου, που είναι απλήρωτη. Έχει σχηματιστεί δικογραφία και με έχουν καλέσει μάρτυρα. Τι να πούμε από δω και πέρα; Να κάνουμε όνειρα με τον Τζήμα στο τιμόνι της Νίκης; Νισάφι πια. Πρέπει και ο ίδιος ως σώφρων άνθρωπος, όσο είναι, να πει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα καλά στη ζωή μας, ότι δεν του βγήκε ο σχεδιασμός ή τα έσοδα, όπως τα υπολόγιζε. Δεν είναι κακό να πεις μια συγγνώμη».

Για τις ενέργειες που ήδη έκανε, προκειμένου να προσβάλει νομικά τις εκλογές του Ερασιτέχνη, μίλησε ο Θανάσης Τζήμας, αποκαλύπτοντας πως ο κ. Ακτσιαλής παραιτήθηκε από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, γιατί δέχθηκε απειλητικό μήνυμα!

Ακόμη, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, αν και, όπως τόνισε, άλλοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη γι’ αυτή τη βαριά ήττα, και επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι χωρίς την εσωστρέφεια η Νίκη θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα μέχρι τέλος, γιατί δεν υπήρχε σύμπνοια απόψεων και στόχων, που δημιουργούσαν προβλήματα. Μεταξύ άλλων σχολίασε στο Volos 986 για τις ενέργειες να προσβάλλει νομικά τις εκλογές:

«Το έκανα αυτό. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκλεγεί με τους οποίους συμφωνώ απόλυτα, αλλά για κάποιους άλλους έχουν προσβληθεί οι εκλογές. Σήμερα πηγαίνει το εξώδικο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι, δηλαδή για την παράβαση του άρθρου 6 και7, που αναφέρονται στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μελών, την αποχώρηση, την αποβολή μελών, τις πειθαρχικές κυρώσεις, το κώλυμα εγγραφής και τους περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι που έπρεπε να διαγράφουν αυτοδικαίως, όταν προσβάλλουν την ομάδα και κάνουν παρατυπίες, όπως κατ’ εμέ το Δ.Σ. γνωρίζει κάποια πράγματα και λαμβάνει λανθασμένες αποφάσεις. Σ’ αυτά περιλαμβάνω τον ισολογισμό του Ερασιτέχνη, ο οποίος δεν έγινε ουδέποτε με διαφάνεια, και το πιο βασικό είναι τα κωλύματα εγγραφής τόσο ως μέλη όσο και για την εκλογή τους.

Για παράδειγμα υπάρχουν άτομα που έχουν συμφέροντα από την ομάδα ή δεν έχουν κλείσει το ένα έτος εγγραφής στον σύλλογο. Ένας απ’ αυτούς δεν μπορεί να είναι στη διοίκηση. Θα βγει στη δημοσιότητα το όνομά του. Οι εκλογές είναι σίγουρα άκυρες. Η διαδικασία είναι ότι κοινοποιείται το εξώδικο και εντός τριών ημερών προσβάλλονται οι εκλογές με το ίδιο σκεπτικό και έχεις προθεσμία 15 ημερών να περιμένεις την απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου