ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε η Μ. Εβδομάδα για τη Νίκη Βόλου

ξεκίνησε-η-μ-εβδομάδα-για-τη-νίκη-βόλου-494976

Εκλογές και ντέρμπι έχουν αρχίσει να απασχολούν ήδη τους… πιστούς και μη φιλάθλους της Νίκη Βόλου με τη Μεγάλη Εβδομάδα των κυανόλευκων να έχει ξεκινήσει, περιμένοντας τη δική τους Ανάσταση σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Από τη μία οι προγραμματισμένες εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης, και από την άλλη το ντέρμπι γοήτρου, πλέον, απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή, ενώ μία μέρα νωρίτερα τα μέλη του συλλόγου θα βρεθούν μπροστά στην κάλπη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ είχαν την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και μετά το πενθήμερο ρεπό, από την περασμένη Μ. Τρίτη, επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για ένα ντέρμπι, που θα έχει μόνο τοπικό και όχι βαθμολογικό χαρακτήρα, αφού στις εναπομείνασες αγωνιστικές δεν υπάρχουν περιθώρια αλλά και θέληση για… ανατροπή. Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, μιας και η βροχόπτωση έκανε το Π. Μαγουλάς να θυμίζει… βούρκο.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και πάλι οι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιάννης Βέργος, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ωστόσο στους απόντες θα βρίσκεται ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, έχοντας να εκτίσει ακόμη μία αγωνιστική.

Μπορεί το όνειρο για άνοδο σε ακόμη μία χρονιά και μάλιστα συνεχόμενη να έφυγε, αλλά το φετινό μαρτύριο δεν έχει ακόμη τελειώσει, και σε αυτό οι κυανόλευκοι θέλουν να βάλουν την όσο δυνατόν καλύτερη παρακαταθήκη, ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες.

Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν «ορκιστεί» πως δεν θα εγκαταλείψουν το καράβι, παλεύοντας μέχρι το φινάλε για την ιστορία της ομάδας, αλλά και την υστεροφημία τους, συνεχίζοντας στις 23 Απριλίου και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 4.30μ.μ.

Το Σάββατο οι εκλογές

Αγωνία ωστόσο υπάρχει όχι μόνο για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για όλο τον σύλλογο, μιας και η επίσκεψη του Βέλγου αρχιπροπονητή Μισέλ Μπρένιξ μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται. Ο ίδιος εξάλλου μαζί με τον υπεύθυνο Ακαδημιών, Φάντζιο Μπούις, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Πιερικό την περασμένη Κυριακή, όπως και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, που φέτος βρίσκονταν ίσως στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ.

Ο ίδιος ο κ. Μπρένιξ τόνισε πως από τις αρχές της τρέχουσας πλέον εβδομάδας αναμένεται μια μεγάλη συμφωνία, η οποία εφόσον επιτευχθεί θα μπορεί να βοηθήσει και την πρώτη ομάδα, αλλά με τη βαρύτητα να πέφτει στο κομμάτι των Ακαδημιών, στο οποίο και ειδικεύεται ο ίδιος, δίχως ωστόσο να αγνοείται η πρώτη ομάδα.

Το ερχόμενο Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανοίγοντας τη σελίδα στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων σε όλα τα τμήματα, και όχι φυσικά μόνο σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώθηκε, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών θα είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου