Ομιλος Φιλάθλων: Ούτε μία ανακοίνωση από την ΕΠΣΘ για την επιτυχία της Νίκης

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-01, 18:49:29
Ομιλος Φιλάθλων: Ούτε μία ανακοίνωση από την ΕΠΣΘ για την επιτυχία της Νίκης

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Παναγιώτη Αθανασίου, διατυπώνεται μομφή προς την ΕΠΣΘ ότι δεν έβγαλε ούτε μία συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση των κυανόλευκων στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αναλυτικά:

«Οργή και θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της Νίκης Βόλου με τη στάση της ΕΠΣΘ για την συμμετοχή της ομάδας μας στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. “Κύριοι” είστε απαράδεκτοι για τη συμπεριφορά σας, που φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Να σας θυμίσουμε μερικά:

Αποδοχή στα μητρώα σας της ξενόφερτης ομάδας της Κατερίνης.

Οι γκεμπελικές ενέργειες κατά των Νέων Αθλητών Νίκης.

Οι αγαπούλες με τον “μπαμπά” σας στον οποίο μπροστά κάθεστε σούζα σε ό,τι και να σας πει. Πρώτη μούρη στη φιέστα της Πύδνας, ενώ για την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, μούγγα στη στρούγκα, κ. Λασκαράκη.

Εάν πάμε λίγο πίσω, αμέσως μετά την εκλογή σας, είχατε δηλώσει ότι θα είστε πρόεδρος για όλα τα Σωματεία της Ένωσης. Μήπως όμως είστε πρόεδρος για μία ομάδα; Διότι η συμπεριφορά σας αυτό δείχνει, καθώς δεν είδαμε ούτε μία τυπική ανακοίνωση  που να συγχαίρει την ομάδα μας για την συμμετοχή της στον τελικό.

Η ομάδα μας λειτουργεί από το 1924 και ξέρετε γιατί;

Διότι υπάρχουν αυτοί που δεν συμβιβάζονται, αυτοί που δεν πουλιούνται, αυτοί που δεν αγοράζονται, αλλά και αυτοί που αντιστέκονται.

Αυτή είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ “κύριοι” της ΕΠΣΘ»

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=