Ελεύθερη είσοδος αλλά και ταμείο...

Τελευταία ενημέρωση: 2017-04-29, 18:29:50
Ελεύθερη είσοδος αλλά και ταμείο...

 Για τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, που θα βρεθούν αύριο στο Π. Μαγουλάς 

Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ντέρμπι της Μαγνησίας, η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι αύριο (5μ.μ.) στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να φιλοξενήσει τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. 

Αναμφίβολα, μετά την ήττα το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις του κυανόλευκου στρατοπέδου, αλλά αιτία δεν αποτελεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και έξω από αυτό, με την κόντρα ανάμεσα στην Ερασιτεχνική Νίκη και τον Θανάση Τζήμα να συνεχίζεται. 

Ο παράγοντας από την Κατερίνη, με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως την ερχόμενη Κυριακή η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, κάτι που ωστόσο βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετη την Ερασιτεχνική. 

Ο κ. Τζήμας σε ολιγόλεπτη επικοινωνία που είχε χθες με το Blue Heart Fm, μιας και μετά η γραμμή έπεσε και κόπηκε η επικοινωνία, πρόλαβε να τονίσει πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη και πως από εκείνον βγήκε η σχετική ανακοίνωση. Επίσης ισχυρίστηκε πως υπάρχει κανονικά Δ.Ε. ποδοσφαίρου, της οποίας και ηγείται, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τα μέλη του, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υφίσταται κατά την άποψη του Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής.

 

Επί του θέματος τοποθετήθηκε στο ίδιο μέσο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, αναφέροντας σχετικά: 

Για το αν ο κ. Τζήμας είναι επικεφαλής της ΔΕ και για το αν υπάρχουν μέλη που την απαρτίζουν: «Όχι δεν το γνωρίζω, γιατί η Δ.Ε. πρέπει να κατατεθεί στο Δ.Σ. και να ψηφιστεί από το Δ.Σ. κάτι που δεν έχει συμβεί. Από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, οι Δ.Ε. σταμάτησαν να λειτουργούν. Από τη στιγμή που συστάθηκε νέο Δ.Σ. είπαμε πως όσα τμήματα θα συγκροτήσουν Δ.Ε. θα πρέπει οι έφοροι των τμημάτων να καταθέσουν τις Δ.Ε., γιατί μπορεί να είναι και εξωδιοικητικοί μέσα σε αυτές και αφού ψηφιστούν θα πάρουν και τα βιβλία των πρακτικών». 

Για την ανακοίνωση σχετικά με την ελεύθερη είσοδο: «Φυσικά και μιλάμε για διαφυγόντα κέρδη. Είναι σαν να βγάλω εγώ μια ανακοίνωση για το Αχίλλειο και πω, μπείτε όλοι δωρεάν γιατί έχει πρεμιέρα η ταινία τάδε και ο ιδιοκτήτης δεν έχει ιδέα τίποτα. Εισιτήριο θα υπάρχει στο γήπεδο, θα υπάρχει ταμείο, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε μια κόντρα ανακοίνωση και να πούμε, πως αυτό που λέει ο κ. Τζήμας δεν ισχύει και πως τα εισιτήρια θα κοπούν κανονικά. Για να μη δημιουργούμε συνέχεια προβλήματα σε αυτή την ομάδα, αυτό που έχω να πω θα είναι ότι, όποιος θέλει να βγάλει εισιτήριο, να βγάλει εισιτήριο και όποιος θέλει να μπει δωρεάν, ας μπει δωρεάν. Αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο ηθικό το θέμα παρά υλικό. Αν αυτή τη στιγμή βγάλει μια ανακοίνωση η Ερασιτεχνική και πει πως δεν ισχύει η ελεύθερη είσοδος, αλλά τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, ο ίδιος ο κόσμος της Νίκης και κάποιοι θα έρθουν απέναντι μας, λέγοντας: Κοιτάξτε τι κάνετε. Ο κ. Τζήμας θέλει να εισέλθουμε δωρεάν και εσείς θα πρέπει να μας βάλετε να πληρώσουμε». 

Για τις επόμενες κινήσεις κατά του κ. Τζήμα: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έφοροι ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως οι κ.κ. Βενέτης, Ιμεράι, Κουτσούκης, Διάκος, Σουγγάρης και Σανίδας. Θεωρώ πως πρέπει να αποφασίσουμε το τι μέλλει γενέσθαι στο Δ.Σ. της ερχόμενης Πέμπτης, όπου θα απαντηθεί και η εξώδικη δήωση Τζήμα, μιας και εκεί υπάρχουν προσβλητικά σχόλια και πολλά ψεύδη. 

Είναι άστοχη σε πολλά σημεία της. Θα απαντηθεί το εξώδικο και από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά ως Στέργιος Φάτσης, επιφυλάσσομαι με μία δεύτερη αγωγή επί του προσωπικού. Άρα την Πέμπτη θα συζητηθεί και αυτό, και θα υπάρχει επίσημη απάντηση ως Δ.Σ. γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις. Αλλιώς θα πρέπει ο κ. Τζήμας να φέρει μια Δ.Ε. προς έγκριση και ψήφιση ή να μας φέρει την παραίτηση του, λέγοντας πως δεν θα ξανασχοληθεί με την ομάδα».  

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωση του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σάμιου που έφυγε από κοντά μας, τη σύζυγό του και τους δύο γιους του, αναφέροντας επίσης: «Ο κόσμος της Νίκης από χθες (σ.σ. προχθές) είναι φτωχότερος. Ο Αλέξανδρος Σάμιος υπήρξε όχι μόνο διαχρονικός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, αλλά εξαίρετος επαγγελματίας, ενώ πάντα συνέδραμε και βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας».

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=