Πρώτα οι εκλογές και μετά το ντέρμπι

Τελευταία ενημέρωση: 2017-04-19, 17:26:30
Πρώτα οι εκλογές και μετά το ντέρμπι

Για το ερχόμενο Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, και ο αντίκτυπος από την επίσκεψη Μπρένιξ στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα δείχνει να μην αφήνει αδιάφορους τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Βέλγος αρχιπροπονητής μίλησε εξάλλου για την επικείμενη συνεργασία των κυανόλευκων με το προπονητικό του πρόγραμμα, υποσχόμενος μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ πως εφόσον εφαρμοστείν τότε η Νίκη Βόλου θα μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε λίγα χρόνια, στηριζόμενη αποκλειστικά στα δικά της παιδιά.

Βέβαια για να γίνει πράξη θα πρέπει να δαπανηθούν όχι χρήματα, αλλά αρκετές ώρες σκληρής δουλειάς και βάσει του προγράμματος στον σύλλογο της Νίκης να περάσουν σε άλλο επίπεδο, το οποίο σίγουρα για την ώρα δεν δείχνει εύκολο να υλοποιηθεί, αλλά θα πρέπει να υπάρξει η διασφάλιση προκειμένου το πρόγραμμα να βαδίσει κατ’ ευχήν.

Αναμφίβολα ένα από τα θέματα που προβληματίζουν τα τελευταία χρόνια τον κυανόλευκο σύλλογο είναι αυτό των εγκαταστάσεων, πάνω στα οποία όσοι αναλάβουν τις τύχες της Ερασιτεχνικής στη συνέχεια, να μπορέσουν να δουλέψουν απρόσκοπτα παίκτες και προπονητές, παράγοντας νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα, από τα οποία θα μπορεί να επωφεληθεί άμεσα και η πρώτη ομάδα.

Ο ίδιος ο κ. Μπρένιξ εξάλλου μαζί με τον υπεύθυνο Ακαδημιών, Φάντζιο Μπούις, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Πιερικό την περασμένη Κυριακή, όπως και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον κ. Μπρένιξ να ισχυρίζεται πως στα μέσα πλέον της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη και μέσω μιας μεγάλης συμφωνίας να βγει κερδισμένη και η Νίκη Βόλου.

Βέβαια, μέσω της δικής του φιλοσοφίας, αν και εφόσον εφαρμοστεί, η αναγέννηση της Νίκης Βόλου δεν θα αφορά μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά ολόκληρο τον σύλλογο, αφού δεν πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βελτιώνει τους ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα την αντίληψη και την εκμάθηση των νέων μέσω του αθλητισμού.

Παράλληλα, o πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Θανάσης Τζήμας, μιλώντας στο Blue Heart προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για σήμερα Τετάρτη 19/4, αναφερόμενος στις ερχόμενες εκλογές αλλά και στα οικονομικά της ομάδας, τα οποία θα αναλυθούν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα: «Θα βγει μία σοβαρή ανακοίνωση για τη συμμετοχή ή όχι ενός ψηφοδελτίου στις εκλογές. Υπάρχουν απανωτές συναντήσεις για το θέμα αυτό. Η φιλοσοφία του κόσμου είναι να επιλέγει με δημοκρατικό τρόπο το μέλλον του Ερασιτέχνη.

Επίσης αύριο (σ.σ. σήμερα) θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου με όλα τα κανάλια, για να αναλυθούν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Παρ’ όλη την γκρίνια, η διοίκηση παλεύει κάθε μέρα να πληρώσει τεράστια ποσά που δε γνωρίζει ο κόσμος. Θα το καταφέρουμε κι αυτό, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Κατ’ εμέ έχει λυθεί το θέμα και θα το εξηγήσουμε αύριο στη συνέντευξη Τύπου». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η διορία και η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών λήγει αύριο το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=