LIFE STYLE

Με επιθετική μορφή καρκίνου διαγνώστηκε ο Elvis Costello. Ακυρώνει την περιοδεία του

με-επιθετική-μορφή-καρκίνου-διαγνώστ-802756

Ο βρετανός τραγουδιστής Elvis Costello ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα για να αντιμετωπίσει έναν «πολύ επιθετικό καρκίνο».

Ο 63χρονος συνθέτης, στις επιτυχίες του οποίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια: «Oliver’s Army», «Everyday I write the Book» και «Alison», ζητεί συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Ζητεί συγνώμη από όσους αγόρασαν εισιτήρια και περίμεναν τις συναυλίες του. Χωρίς να διευκρινίσει τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, γράφει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του «είναι πολύ επιθετικός».

«Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: ”Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λότο”, γράφει ο Costello στην μακροσκελή ανακοίνωσή του. «Σπάνια, αν όχι ποτέ, είχε δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση».

Ο Costello γράφει ότι είχε χαρεί που η περιοδεία θα συνεχιζόταν, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις πάνω στη σκηνή, κάθε βράδυ, θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

«Το μεν πνεύμα είναι περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή».

Ο Costello, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντίκλαν Πάτρικ Μακ Μάνους, έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 και έκτοτε έκανε μια σειρά από σημαντικούς δίσκους με τα συγκροτήματά του The Attractions και The Imposters. Ο ίδιος γράφει ότι νέος του δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. «Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν για να παίξουμε αυτή τη μουσική και τα αγαπημένα σας τραγούδια που ακόμη κάτι σημαίνουν για εμάς όλους».

(HuffPost Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου