LIFE STYLE

«Ο Ερρίκος Μπριόλας έφυγε ξεχασμένος, με οικονομικά προβλήματα»

ο-ερρίκος-μπριόλας-έφυγε-ξεχασμένος-812127

Τον αποκαλούσαν “πρίγκιπα”. Ήταν ο άντρας που γοήτευε όλες τις γυναίκες και οι θαυμάστριές του έκαναν ουρές όπου βρισκόταν για να υπογράψει στο στήθος τους. Ο σταρ της αλλοτινής εποχής, Ερρίκος Μπριόλας, έφυγε στα 85 του χρόνια μόνος και ξεχασμένος από όλους, στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με προβλήματα στην καρδιά και στο αναπνευστικό. Η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια από την οποία υπέφερε ήταν και η αιτία που άφησε την τελευταία του πνοή. Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του στις 17.00 στο Νεκροταφείο των Βριλησσίων.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του μίλησε στην espresso για αυτόν και είπε: «Ο Ερρίκος αντιπαθούσε τα νοσοκομεία και έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Λες και υποσυνείδητα το επεδίωξε για να μη ζήσει πολύ εκεί μέσα» λέει στην «Epsresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του.

Η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ, που είχε συνεργαστεί μαζί του στο θέατρο και δεν σταμάτησε ποτέ να έχει μία καλή σχέση μαζί του, αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ζούσε σε άσχημες οικονομικές συνθήκες, τα έβγαζε εξαιρετικά δύσκολα πέρα, ενώ τον είχαν ξεχάσει όλοι οι συνάδελφοι και οι παλιοί φίλοι.

«Ντροπή μας! Οι περισσότεροι συνάδελφοι τον είχαμε ξεχάσει και προχθές, που έγινε γνωστός ο θάνατος του, κάποιοι τον θυμήθηκαν, για τα μάτια, που λένε. Ζούσε με μια πενιχρή σύνταξη σε σπίτι με ενοίκιο και τα λεφτά που έπαιρνε δεν του έφταναν ούτε για τα φάρμακα του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο και πριν από κάποιους μήνες του είχα πει ότι θέλω να περάσω να τον δω και να του δώσω κάτι.. “Ούτε να σκέφτεσαι, μικρό”, μου απάντησε και άλλαξε συζήτηση. Ήταν τόσο αξιοπρεπής άνθρωπος!», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Γκέλυ Γαβριήλ υπογράμμισε για τον χαρακτήρα του ότι ήταν αρσενικό παλαιάς κοπής, πολύ ευγενικός, με χιούμορ και υπέροχη συμπεριφορά σε γυναίκες και άνδρες, κάνοντάς του όλους να μιλούν για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου