LIFE STYLE

Προβλήματα υγείας για τον ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη

προβλήματα-υγείας-για-τον-ηθοποιό-κώσ-3264

Σοβαρά προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Κώστας Ευριπιώτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o ηθοποιός κατά τη διάρκεια των προβών για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» έχανε τα λόγια του ρόλου του.

Ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά όταν βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο καθώς του παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κεφάλι και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», αναφέρει πηγή της εφημερίδας.

Η επέμβαση του ηθοποιού πήγε καλά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Φαίνεται πως ο Κώστας Ευριπιώτης να ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου