LIFE STYLE

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Δάκης

εσπευσμένα-στο-χειρουργείο-ο-δάκης-57561

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, ο άνθρωπος που όλοι χαρακτηρίζουν ως τον “ευγενή” του πενταγράμμου, δεν σταματάει να ζει περιπέτειες με την υγεία του. Ο Δάκης περνά μια ακόμα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς από το 2010 και μετά αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα.

Σύμφωνα με την espresso, ήταν πριν από περίπου δέκα μέρες που ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί του συνέστησαν να χειρουργηθεί την ίδια στιγμή! Όπως και έγινε. Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και αυτές τις μέρες περιμένουν τα αποτελέσματα των περαιτέρω εξετάσεων.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου