LIFE STYLE

Άνθιμος Ανανιάδης: Το αλκοόλ, οι ουσίες και ο ερχομός του γιου του

άνθιμος-ανανιάδης-το-αλκοόλ-οι-ουσίες-59397

Κάθε Παρασκευή ο Άνθιμος Ανανιάδης εμφανίζεται στο Dancing with the Stars και από το show επέστρεψε για τα καλά στις ζωές μας. Σε λίγες ημέρες ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μιλώντας στην εκπομπή Celebrity life Game, αναφέρθηκε σε πολλές πτυχές της ζωής του.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην σκοτεινή περίοδο της ζωής του. «Δεν ήταν τόσο με κάποια ναρκωτικά. Ποτέ με κάποια αλκοολούχα. Ήταν πιο πολύ δική μου σκοτεινή περίοδος. Επειδή προσπαθείς να συγκρατηθείς από κάπου πολλές φορές το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά ή κάτι άλλο μπορεί να έχεις την ψευδαίσθηση ότι μέσα από αυτό θα είσαι λίγο καλύτερα», σημείωσε και παραδέχτηκε πως είχε μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες όταν ήταν πιο νέος.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω του «Dancing with the stars», ενώ παίρνει πάντα τη γνώμη της συντρόφου του. Ο Άνθιμος παραδέχεται ανάμεσα σε άλλα πως είναι απόλυτα έτοιμος να γίνει πατέρας. «Θέλω να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται», αναφέρει μεταξύ άλλων.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου