LIFE STYLE

Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα

ήταν-η-μάγκυ-στο-ιταλικό-master-chef-το-twitter-ανακάλ-66789

Η Μάγκυ Ταμπακάκη όχι μόνο είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια του MasterChef, αλλά έβαλε και τα γυαλιά των υπόλοιπών ανδρών παικτών, κερδίζοντας το Silver Award των 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ίδια είναι η μόνη στον διαγωνισμό, η οποία δεν είναι επαγγελματίας MasterChef, με αποτέλεσμα όλοι να εντυπωσιαστούν και να επικροτήσουν το επίτευγμά της.

Οι χρήστες του Twitter όμως δεν άφησαν τις δηλώσεις της να περάσουν έτσι και άρχισαν μία μίνι έρευνα για να διαπιστώσουν αν όντως η παίκτρια του MasterChef είναι ερασιτέχνης ή όχι.

Ετσι πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου έκαναν δύο φωτογραφίες.

Στη μία φαίνεται η διαγωνιζόμενη να κρατά ένα πτυχίο μαγειρικής από την σχολή μαγειρικής του Τορίνο «SCUOLA DI CUCINA», ενώ στην άλλη φαίνονται οι παίκτες του ιταλικού MasterChef, ανάμεσα στους οποίους φαίνεται μία γυναίκα που μοιάζει αρκετά με την Ελληνίδα διαγωνιζόμενη -όταν ακόμη η Μάγκυ είχε μακριά μαλλιά.

Και μπορεί η Μάγκυ να έχει δηλώσει πως μένει στην Ιταλία, καθώς από εκεί είναι ο άντρας της, ωστόσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν αφορμή για συζητήσεις μεταξύ των χρηστών του Twitter, οι οποίοι μάλιστα έχουν γίνει η Νο1 spoilers, καθώς όποια φωτογραφία έχει διαρρεύσει από παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής που να βρίσκεται εκτός του σπιτιού MasterChedf, δημοσιεύεται πάντα εκεί.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου