LIFE STYLE

20 διάσημοι ηθοποιοί που «κατέστρεψαν» το σώμα τους για έναν ρόλο

20-διάσημοι-ηθοποιοί-που-κατέστρεψαν-194362

Διάσημοι ηθοποιοί επιλέγουν ένα ρόλο πρόκληση και μεταμορφώνονται για να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση ένα Όσκαρ στη χειρότερη ένα απλό well done από τους συναδέλφους τους. Πόνος, ιδρώτας, πείνα ή επιβεβλημένη υπερφαγία μέχρι αναγούλας είναι λίγα από τα βάσανα που πέρασαν αυτοί οι stars για να φέρουν εις πέρας τον ρόλο που τους καθιέρωσε στη συνείδηση του σινεφίλ κοινού και όχι μόνο.

Χάλασαν την υγεία τους, έχασαν πάρα πολλά κιλά σε σημείο να μην μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι και κατανάλωσαν κουτιά βιταμινών και super foods για να επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους. Ο Μάθιου Μακόναχι στην ταινία Dallas Buyers Club έχασε τόσα πολλά κιλά, ώστε σε κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι μετά βίας … έβλεπε! Στον αντίποδα, οι Τζέικ Γκίλενχαλ και ο Τομ Χάρντι έπρεπε να «φουσκώσουν» κάνοντας ειδική διατροφή και υπερεντατική γυμναστική, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το Syriana, απλά έτρωγε για μερικούς μήνες τριπλή μερίδα σε κάθε γεύμα, προκειμένου να κάνει «σωσίβιο» για το ρόλο.

Τομ Χάρντι

Ο εκπληκτικός Τομ Χάρντι έκανε υπερτροφία και γυμναστική για να παίξει τον βίαιο Βρετανό φυλακισμένο, Charles Bronson στην ταινία «Bronson». Πήρε σχεδόν 20 κιλά σε μόλις 5 εβδομάδες, τρώγοντας τρομερές ποσότητες φαγητού.

50 Cent

Στην προσπάθειά του να γίνει ηθοποιός, ο ράπερ 50 Cent έμεινε μισός για την ταινία «All Things Fall Apart».

Μάθιου Φοξ

Ο Μάθιου Φοξ φούσκωσε στο γυμναστήριο, κάνοντας σκληρή προπόνηση για πέντε μήνες με τον προπονητή του Ντάνιελ Κρεγκ στις ταινίες Bond. Έχασε 18 κιλά για να παίξει τον Alex Cross.

Μάθιου Μακόναχι

Ο Matthew McConaughey έχασε πάνω από 20 κιλά για την ταινία «Dallas Buyers Club», σε σημείο που παραδέχθηκε ότι έχασε την όρασή του… Έτρωγε άπαχο κοτόπουλο και έπινε Coca-Cola Light.

Τζέικ Τζίλενχαλ

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ απέκτησε μυς για την ταινία «Prince of Persia: The Sands of Time» και αφού έχασε 14 κιλά για την ταινία «Nightcrawler», ξαναφούσκωσε για τον ρόλο του στο «Southpaw» παίρνοντας 7 κιλά μυς – όπερ σημαίνει 6 μήνες γυμναστήριο και μπόλικες πρωτεΐνες.

Τζάρεντ Λέτο

Του αρέσει να μεταμορφώνεται και το πετυχαίνει με δραματικές αυξομειώσεις κιλών. Για τον ψυχοπαθή δολοφόνο του «Chapter 27» o Τζάρεντ Λέτο πήρε 32 κιλά, ενώ αφού επανήλθε στα κανονικά του, έχασε 23 κιλά για να παίξει έναν αποστεωμένο ασθενή με AIDS στην ταινία «Dallas Buyers Club».

Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ο βασιλιάς των μεταμορφώσεων. Ο μυώδης Batman έχασε περίπου 63 κιλά για την ταινία «The Machinist» (2004), τρώγοντας τόνο σε νερό και ένα μήλο επί 4 μήνες.

Χίλαρι Σουάνκ

Η Χίλαρι Σουάνκ για την ταινία «Boys Don’t Cry» απέκτησε σώμα πυγμάχου.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφού έτρωγε διπλάσιες μερίδες φαγητού και ένα μπολ μακαρόνια κάθε μέρα για ένα μήνα ήρθε και φούσκωσε στην κοιλιά, πήρε 14 κιλά και έπαιξε με καμάρι τον πράκτορα της CIA στην ταινία «Syriana».

Σαρλίζ Θερόν

Η πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν έγινε η πανάσχημη και «νταρντάνα» δολοφόνος Aileen Wuornos στο «Monster». Πήρε περίπου 14 κιλά για το ρόλο που της έδωσε το Όσκαρ.

Αν Χάθαγουεϊ

Ήταν που ήταν αδύνατη η Αν Χάθαγουεϊ, έχασε 11.5 κιλά για να παίξει την πόρνη στο «Les Miserables». Δήλωσε ότι στα γυρίσματα αισθανόταν ότι ανά πάσα στιγμή θα σωριαστεί.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 1982 στην ταινία «Raging Bull», πήρε 27 κιλά για να παίξει τον πυγμάχο Jake La Motta. Ο De Niro πάλαιψε στην πραγματικότητα σε δύο ματς στο Μπρούκλιν και κέρδισε!

Μίκι Ρουρκ

Ο Μίκι Ρουρκ παραζορίστηκε για να παίξει στον Πυγμάχο – πήρε βάρος και έκανε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Ρενέ Ζελβέγκερ

Η Ρενέ Ζελβέγκερ πήρε 13-14 κιλά για να παίξει την “ζουμπουρλούλα” Bridget Jones.

Τομ Χανκς

Ο 57χρονος βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς έχασε 22.5 κιλά για να παίξει τον θαλασσοδαρμένο Ναυαγό. Το βάρος του ηθοποιού ανέβαινε και κατέβαινε ανάλογα με τις επιταγές του κάθε ρόλου – όπως του ναυαγού ή του ομοφυλόφιλου που πεθαίνει από AIDS στην ταινία «Philadelphia», γεγονός που, σύμφωνα με τους γιατρούς, πιθανόν να συνέβαλε στην εμφάνιση διαβήτη τύπου 2.

Νάταλι Πόρτμαν

Ήταν που ήταν αδύνατη, έχασε άλλα 9 -10 κιλά για να παίξει την μπαλαρίνα στον «Μαύρο Κύκνο», η Natalie Potrman. Και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ!

Ματ Ντέιμον

Ο Ματ Ντέιμον κάνει τα πάντα για να μπει στο πετσί του ρόλου – έβαλε βάρος για την ταινία «The Informant» και έχασε 18 κιλά για το «Courage Under Fire». Μάλιστα ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση για 7 μήνες μετά από αυτή τη δραματική μείωση κιλών.

Κρις Χέμσγουορθ

Ο Αυστραλός ηθοποιός το 2015 είχε σοκάρει τους fans του με το σκελετωμένο κορμί του για τις ανάγκες της ταινίας «In the heart of the sea». Το μυώδες σώμα του είχε μετατραπεί σε αποστεωμένο, ενώ το περιποιημένο hairstyle του αντικαταστάθηκε με μια ατημέλητη κόμη, θυμίζοντας έτσι στο σύνολό του περισσότερο άστεγο, παρά σταρ του Χόλιγουντ. Προκειμένου να γίνει έτσι τρεφόταν με 500 θερμίδες την ημέρα για διάστημα τριών -τεσσάρων εβδομάδων!

Τζ. Κ. Σίμονς

O ηθοποιός J.K. Simmons περνάει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο τον τελευταίο καιρό, και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα για το ρόλο του ως Commissioner Gordon στην ταινία “Justice League”.

Μπράντλεϊ Κούπερ

Προκειμένου να μοιάσει όσο το δυνατό περισσότερο στον πιο θανατηφόρο ελεύθερο σκοπευτή στην ιστορία των ΗΠΑ στην ταινίας American Sniper, ο 40χρονος Cooper αποφάσισε ότι δεν θα προσέφευγε σε ορμόνες, στεροειδή ή οτιδήποτε μη φυσικό για να πετύχει αυτή τη μεταμόρφωση.

Youweekly.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου