LIFE STYLE

Νέα «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο

νέα-βόμβα-στο-χόλιγουντ-ο-τσάρλι-σιν-241562

Μετά τον Χάρβεϊ Ουάινστιν, τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Κέβιν Σπέισι, στο επίκεντρο των ΜΜΕ έχει βρεθεί μια ακόμη αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του αμερικανικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται από έναν πρώην ηθοποιό ότι «βίασε» τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Lucas» το 1986.

Το βρετανικό National Enquirer υποστηρίζει ότι ο Σιν, ο οποίος τότε ήταν 19 ετών, βίασε τον ανήλικο Κόρεϊ Χάιμ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Κόρεϊ Χάιμ, ο οποίος πέθανε το 2010 μετά από πολυετή εθισμό στα ναρκωτικά, είχε μιλήσει για την κακοποίησή του στα χέρια του Σιν τουλάχιστον σε άλλα δέκα άτομα προτού φύγει από τη ζωή.

Ο Τσάρλι Σιν με τον ανήλικο Κόρεϊ ΧάιμΟ Τσάρλι Σιν με τον ανήλικο Κόρεϊ Χάιμ

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν, άλλο ένα «αγόρι-θαύμα» του αμερικανικού κινηματογράφου του ’80, είχε αναφερθεί πολλάκις στην κακοποίηση του -κολλητού του φίλου- Χάιμ στην αυτοβιογραφία του, χωρίς ωστόσο ποτέ να κατονομάσει τον «δράστη» του βιασμού.

Όπως ανέφερε, ο «δράστης» είχε πλησιάσει τον 13χρονο Χάιμ και του είχε εξηγήσει ότι είναι «απόλυτα φυσιολογικό» για ενήλικους ηθοποιούς να συνάπτουν σχέσεις με τους ανήλικους συμπρωταγωνιστές τους. Στη συνέχεια τον είχε παρασύρει ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα στον χώρο τον γυρισμάτων και τον είχε βιάσει.

Το 2011, σε μια συνέντευξή του ο Φέλντμαν είχε αφήσει σπόντες για τον Σιν, λέγοντας ότι δεν τον συμπαθεί λόγω της «κακής επίδρασης που είχαν οι πράξεις του πάνω σε αγαπημένα του πρόσωπα».

O Κόρεϊ Χάιμ και ο Κόρεϊ Φέλντμαν στο Lost BoysO Κόρεϊ Χάιμ και ο Κόρεϊ Φέλντμαν στο Lost Boys

Η αντίδραση του Σιν

Ο Σιν εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι «αρνείται κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν».

Ωστόσο, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, ο Χάιμ είχε μιλήσει σε πολλά άτομα για την κακοποίησή του. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ένας στενός του φίλος, υπό καθεστώς ανωνυμίας, το 13χρονο τότε αγόρι πίστευε ότι ήταν ερωτευμένο με τον Σιν.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου