LIFE STYLE

Κέιτ Γουίνσλετ: Πλέον οι γυναίκες με καμπύλες δεν διώκονται όπως παλιά

κέιτ-γουίνσλετ-πλέον-οι-γυναίκες-με-κα-248672

Η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία θα τιμηθεί στα Βραβεία Γυναικών της Χρονιάς του Harper’s Bazaar, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό όπου αποκάλυψε ότι πλέον δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο άγχος για την εμφάνισή της όπως παλιά, ενώ η καριέρα της στο Χόλιγουντ συνεχίζει να ανθίζει στα σαράντα της.

Παράλληλα, μιλώντας στο νέο τεύχος του Harper’s Bazaar, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι πλέον ο κόσμος αποδέχεται τις γυναίκες με καμπύλες, ωστόσο εξακολουθεί να ανησυχεί για την πίεση που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκούν στα νεαρά κορίτσια να είναι «τέλεια».

«Τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες με καμπύλες γίνονται περισσότερο αποδεκτές. Αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ για την πρόσθετη πίεση στα κορίτσια που μεγαλώνουν τώρα να είναι “τέλεια”. Είμαι εμμονική με την κακή χρήση και τους δυνητικούς κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη νεότερη γενιά μας».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να γνωρίζουμε πόσο επιζήμια είναι στην αυτοεκτίμηση των παιδιών αυτή η διαδικασία του “μοιράσματος” μέσω των social media».

SplashSplash

Σχολιαζοντας την ηλικία της, η 42χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει ακόμα περισσότερο την καριέρα της στο Χόλιγουντ, καθώς μπορεί να αναλάβει πιο δύσκολους ρόλους.

«Δεν με πειράζει να είμαι 42 και όχι 22», είπε. «Είμαι οκ που δεν μου στέλνουν πια εύκολα σενάρια. Αγαπώ να παίζω γυναίκες που είναι πιο δύσκολοι χαρακτήρες λόγω της εμπειρίας της ζωής τους».

SplashSplash

Παράλληλα, η Γουίνσλετ τόνισε ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ταινίες μέχρι τα 90 της. «Δεν θέλω να είμαι το άτομο που κέρδισε ένα Όσκαρ και μετά εξαφανίστηκε από προσώπου Γης».

SplashSplash

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου