LIFE STYLE

Νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Angelina Jolie. Διαγνώστηκε με σπάνια πάθηση

νέο-σοβαρό-πρόβλημα-υγείας-για-την-angelina-jolie-331243

Αντιμέτωπη με νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας έρχεται για άλλη μια φορά η Αngelina Jolie.

Η διάσημη ηθοποιός που το 2013 προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση των ωοθηκών της το 2015, τώρα διαγνώστηκε ότι πάσχει από παράλυση του Bell.

Η Jolie μπορεί στις δημόσιες εμφανίσεις της να δείχνει πως έχει αρχίσει να αναρρώνει από το διαζύγιό της με τον Brad Pitt μέσα της δεν είναι καλά. Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν έκρυψε ότι πάσχει από την παράλυση του Bell.

Η εν λόγω πάθηση κάνει μέρος του σώματός της να παραλύει. Μάλιστα, πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που «χτυπάει» – με βάση τα ιατρικά δεδομένα – 40.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο, αλλά το τι είναι αυτό που την «πυροδοτεί» παραμένει άγνωστο. Το πόσο βαριάς μορφής θα είναι, ποικιλλει από οργανισμό σε οργανισμό.

Σύμφωνα με τα όσα παραδέχθηκε στο περιοδικό Vanity Fair η Angelina Jolie, κατάφερε να την αντιμετωπίσει κάνοντας βελονισμό, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πόσο καιρό υπέφερε από αυτή.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει και σοβαρό κίνδυνο θρομβώσεων, λόγω των έντονων φλεβών που έχει στα πόδια της, πρόβλημα που επιδεινώνεται με τα συνεχή αεροπορικά της ταξίδια.

[govastileto.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου