LIFE STYLE

Ζήνα Αμπαριώτη: Μια Ελληνίδα στον οίκο Ralph Lauren

ζήνα-αμπαριώτη-μια-ελληνίδα-στον-οίκο-r-346929

Η Ζήνα Αμπαριώτη, στα 23 της χρόνια, έχει ήδη ξεκινήσει την προσωπική της πορεία στον δύσκολο και γοητευτικό χώρο της μόδας.

Με σπουδές στην Αμερική (Rhode Island School of Design – RISD), η νεαρή Ελληνίδα έχει καταφέρει να μετρά εμπειρίες, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως Assistant Designer για τον οίκο Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη, σχεδιάζοντας αξεσουάρ για τον χειμώνα (cold weather accesories).

Στο ενεργητικό της έχει δύο προσωπικές κολεξιόν: Προς το παρόν, η ανδρική μόδα μοιάζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μαζί με την νέα τάση, άνδρες και γυναίκες να μοιράζονται κοινές λεπτομέρειες στα ρούχα τους.

«Η αγάπη για το ρούχο, τη μόδα και τα αξεσουάρ άρχισε πρώτα από την αγάπη μου για την κατασκευή και τη δημιουργία. Από πολύ μικρή όταν πήγαινα στο στούντιο ζωγραφικής της θείας μου μαγευόμουν από όλα όσα έβρισκα μέσα. Μου άρεσε να μαζεύω «άχρηστα» αντικείμενα που πίστευα πως θα μπορούσα κάποια στιγμή να ξαναχρησιμοποιήσω για να φτιάξω κάτι άλλο με αυτά. Τα άχρηστα αντικείμενα έδωσαν τη θέση τους σε κομμάτια υφασμάτων από παλιά ρούχα, υφάσματα επιπλώσεων κλπ. Έτσι άρχισα σιγά σιγά να σχεδιάζω και να δημιουργώ με το χέρι…».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου