LIFE STYLE

Έκλεισε το καινούργιο «ζευγάρι» για τη «Μουρμούρα»

έκλεισε-το-καινούργιο-ζευγάρι-για-τ-397065

Είναι από τα… πουλέν του ALPHA στη «μάχη» της τηλεθέασης, οπότε δεν είναι τυχαίο που η σημερινή διοίκηση του σταθμού μελετά πολύ προσεχτικά ό,τι έχει να κάνει με τη «Μουρμούρα» της ώστε να αποφύγει λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν…!

Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν να «μουρμουράνε» μόνο τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια, ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που παραμένουν… σταθερές αξίες της σειράς από την πρώτη σεζόν! Ωστόσο, αν κι έχουν… κυκλοφορήσει ορισμένα ονόματα ηθοποιών είναι σαφές όπως προανέφερα ότι τα στελέχη του σταθμού δεν βιάζονται… για να μην σκοντάψουν!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μόλις πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ένα καινούργιο «ζευγάρι» που χάρη σε αυτό θα δούμε… ό,τι καινούργιο δούμε. Τι εννοώ; Ότι το «ζευγάρι» αυτό θα είναι οι δημιουργοί των ζευγαριών που θα παίξουν στη σειρά. Εκτός δηλαδή από την Έλενα Σολωμού που γράφει τα κείμενα για τον «Μηνά» και τη «Βούλα» και τον Πάνο Χριστόπουλο που έχει αναλάβει τη… ζωή του «Ηλία» με τη «Μαρίνα», τα στελέχη του ALPHA επέλεξαν τον Θέμη Γκύρτη ο οποίος θα γράφει για το νεαρότερο ζευγάρι που θα είναι ηλικιακά κάπου γύρω στα 25, αλλά και τη Σάρα Γανωτή για να γράφει τα σενάρια του καινούργιου ζευγαριού που θα είναι γύρω από τα 40.

Η Σάρα Γανωτή εκτός από σεναριογράφος είναι κι ηθοποιός και μάλιστα έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές αλλά και στη «Μουρμούρα» υποδυόμενη τη μητέρα του «Σίμου» (Κωνσταντίνος Πλεμμένος). Αυτή τη φορά αναλαμβάνει να «γεννήσει» το ένα από τα καινούργια ζευγάρια της «Μουρμούρας» για την επόμενη σεζόν και έτσι μαζί με τον Θέμη Γκύρτη θα είναι το καινούργιο «ζευγάρι» που εμπιστεύονται τα στελέχη του ALPHA για την πετυχημένη τους σειρά…!
Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι ιδέες που έχουν «γεννήσει» οι Γανωτή-Γκύρτης για τους νέους ήρωες της σειράς φαίνεται ότι έχουν ενθουσιάσει τα στελέχη του σταθμού και πλέον έχουν ξεκινήσει τον… εντοπισμό των ηθοποιών που θα τα ενσαρκώσουν…!

Του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου