LIFE STYLE

Survivor 2: Το μεγάλο δίλημμα του ΣΚΑΪ

survivor-2-το-μεγάλο-δίλημμα-του-σκαϊ-403880

Το Survivor έριξε αυλαία χθες το βράδυ με τον μεγάλο τελικό, όμως ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται ήδη για το Survivor 2! Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε στην Πρώτη Γραμμή το πλάνο που έχει το κανάλι για την επόμενη σεζόν και τον προβληματισμό.

Το δίλημμα για τον ΣΚΑΪ, λοιπόν, είναι αν το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη ή τον Φεβρουάριο. Η τεράστια επιτυχία του πρότζεκτ θα πάρει απάντηση από τα αντίπαλα κανάλια την επόμενη χρονιά. Αυτό θα καθορίσει και την απόφαση που θα πάρει ο σταθμός για την περίοδο που θα το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Έτσι τα ενδεχόμενα είναι δύο: 1) Το Survivor 2 ξεκινά τον Οκτώβριο και το Voice με το Ελλάδα έχεις ταλέντο πάνε στο δεύτερο μισό, 2) Η σεζόν ξεκινά κανονικά με τα δύο talent shows και το reality επιβίωσης επιστρέφει τον επόμενο Φεβρουάριο.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι οι αιτήσεις που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στον ΣΚΑΪ από υποψήφιους survivors φτάνουν τις 35.000! Πρώτα θα γίνει η επιλογή των Μαχητών. Υπάρχουν διάσημοι που έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος. Το κανάλι επιθυμεί αυτή τη φορά να εντάξει περισσότερους αθλητές στην ομάδα και οι διάσημοι να είναι αυτή τη φορά περισσότερο διάσημοι.

Σχετικά με το The Voice, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη θέλει την ίδια κριτική επιτροπή λόγω πολύ καλής χημείας και βέβαια τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση. Όσο για το Ελλάδα έχεις ταλέντο, επιβεβαίωσε ότι θα το παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγή: zappit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου