LIFE STYLE

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο νικητής του Survivor 2017

ο-γιώργος-αγγελόπουλος-είναι-ο-νικητή-405474

Μετά από 5 μήνες στο νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας, αφήνοντας πίσω του 24 παίκτες, νικητής του φετινού Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε μια ακόμα βραδιά στο Γαλάτσι, σε ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο και με όλους τους παίκτες του παιχνιδιού αυτή τη φορά όχι επί σκηνής αλλά στις κερκίδες, ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου προγράμματος της ελληνικής τηλεόρασης άνοιξε στις 9.45μ.μ. την τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού η οποία και ανέδειξε τον νικητή.

Οι παίκτες την τελευταία ημέρα του παιχνιδιού ευχαρίστησαν το κοινό και δε παρέλειψαν και οι δυο να μιλήσουν για μια «εμπειρία ζωής». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάλεσε όλους τους συμπαίκτες του στη Σκιάθο, ενώ ο Μάριος που δεν είχε ψηφιστεί ποτέ σαν υποψήφιος προς αποχώρηση μίλησε για την αγάπη του κόσμου, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που δεν τον πρότειναν ποτέ σαν υποψήφιο, ενώ ο πατέρας του την προηγούμενη μέρα είχε καλέσει όλους τους παίκτες στην Κύπρο. Θεώρησε ως το πιο ψυχοφθόρο μέρος του παιχνιδιού τις ψηφοφορίες και τα συμβούλια.

Τα χιουμοριστικά βίντεο που προβλήθηκαν έδειχναν το «φλερτ» του Κωνσταντίνου Βασσάλου που έφτασε στην τριάδα των φιναλίστ με την τουρκάλα παίκτρια του Survivor Σαμπριγιέ, η οποία είπε ότι ο Βασσάλος είναι το πιο ευγενικό και ωραίο αγόρι που υπάρχει. Ο καρδιοκατακτητής Βασσάλος το αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα παρέλαβε το κλειδί του αυτοκινήτου που κέρδισε και χάρισε στη μητέρα του.

Σε επόμενο βίντεο προβλήθηκαν τα έπαθλα που κέρδιζαν οι ομάδες στα οποία άλλες φορές διασκέδαζαν και άλλες .. τρόμαζαν. Παντού έφτασε η χάρη των παικτών μέχρι και τον Στινγκ είδαν live και τον Σάκη Ρουβά να κάνει απόβαση στην παραλία τους. Σε επόμενο βίντεο προβλήθηκαν οι αλλαγές στο σώμα των παικτών με αποκορύωμα αυτή του Μπο που έχασε 36 κιλά. Α! μας είπε και λίγα τραγουδάκια.

Κέφι στις κερκίδες, με τους παίκτες να διασκεδάζουν, με εξαίρεση τον Γιάννη Σπαλιάρα που δε σταμάτησε να στέλνει μηνύματα με το κινητό του, μάλλον, γιατί δεν τον κόβουμε να ψήφιζε!

Το πιο “τρομακτικό” βίντεο ήταν αυτό με τις πτώσεις και τους τραυματισμούς των παικτών. Παρών στις κερκίδες ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν, δίπλα στην αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, την οποία ο παροπυσιατής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει.

Μετά από τρεις και πλέον ώρες αγωνίας για τους υποψήφιους, παρά το θερμό κλίμα της εξέδρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψηφίστηκε από το κοινό ως νικητής του Survivor, αλλά και πιο δημοφιλής παίκτης για να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ,σηκώνοντας το τρόπαιο του παιχνιδιού.

Οι δυο “μαχητές” του τελικού

Ο 30χρονος Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Ο Μάριος έχει και ο ίδιος σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, την πετόσφαιρα και την αντισφαίριση. Στη διάρκεια του παιχνιδιού τραυματίστηκε σε ανατροπή βαν, έμεινε 13 ημέρες εκτός παιχνιδιού και όταν επέστρεψε ήθελε όσο τίποτα να φτάσει στον τελικό. Γιόρτασε τη νίκη του με τους γονείς του που ήρθαν για τον τελικό από την Κύπρο.

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη. Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Έπαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα. Ξεκίνησε από τους Μαχητές, οι οποίοι από την πρώτη μέρα τον έστειλαν στους Διάσημους, ήταν πολλές φορές υποψήφιος από τους συμπαίκτες του αλλά το κοινό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Γιόρτασε τη νίκη με την μητέρα και τον αδερφό του.

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου