LIFE STYLE

The Voice: Απόψε ο τελικός. Ποια τραγουδίστρια θα κάνει guest εμφάνιση;

the-voice-απόψε-ο-τελικός-ποια-τραγουδίστρια-546391

Ο μεγάλος τελικός του Voice είναι απόψε στις 9 το βράδυ και οι οκτώ φιναλίστ του show, θα διεκδικήσουν την πρωτιά και το μεγάλο έπαθλο, ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS EMI και ένα αυτοκίνητο.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό είναι: Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

Ο τελικός αναμένεται συναρπαστικός, όπου οι οκτώ τυχεροί θα ερμηνεύσουν κομμάτια της επιλογής τους. Τον πρώτο λόγο θα τον έχει το κοινό αφού σύμφωνα με τη δική του ψήφο θα επιλεγούν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους για να αποχωρήσουν από το “The Voice of Greece”.

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή να τραγουδήσουν και οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ακόμη μία φορά προκειμένου ν’ αποχωρήσουν από το show ακόμη δύο. Οι δυο τελευταίοι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή για να τραγουδήσουν και να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής. Guest εμφάνιση στη σκηνή του The Voice, θα κάνει η Ελεονόρα Ζουγανέλη, η οποία θα ερμηνεύσει επιτυχίες της.

(tff.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου