LIFE STYLE

Μαραβέγιας: Καθαρίστε τα παγκάκια από τα χημικά και τις μολότοφ, θέλω εκεί να φιλήσω το κορίτσι μου

μαραβέγιας-καθαρίστε-τα-παγκάκια-από-758834

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις προκάλεσε με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Κωστής Μαραβέγιας όταν πήρε θέση καταδικάζοντας τη βία, μετά τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε τι έγραψε:

Αγαπημένε μου συνάνθρωπε,
πόση βία ν’ αντέξεις πια σ’ αυτό τον τόπο; Βία “κρατική”, βία “αντιεξουσιαστική”, βία “χρυσαυγίτικη”, όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.
Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο.
(Σε Μι Ματζόρε )
Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή “ιδεολογικά” προσχήματα.
Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα “δίκαιους αγώνες” που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος,
η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα ’χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις.
ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που ’ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.

Με αγάπη
Κ. Μαραβέγιας

Πηγή:iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου