LIFE STYLE

Η φίλη του Ανδρέα Μικρούτσικου δηλώνει: Θα τον ψάξω, γιατί τον αγαπώ

η-φίλη-του-ανδρέα-μικρούτσικου-δηλώνε-794274

«Ο Ανδρέας ήταν ένα μεγάλο τηλεοπτικό σχολείο και για εμένα είναι μοναδικός. Θα μπορούσε να κάνει ακόμα πιο πολλά και επιτυχημένα πράγματα, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στη μουσική και στο τραγούδι. Στη συνεργασία μας με σεβάστηκε και δεν είχε ποτέ αντίρρηση σε αυτά που άκουγε από μένα. Είχαμε καταπληκτική χημεία και δεθήκαμε συναισθηματικά. Τον πρόσεχα και με πρόσεχε πάρα πολύ. Μου συμπαραστάθηκε αρκετά στον θάνατο του άντρα μου κι εγώ στις δυσκολίες που είχε με τον γιο του. Γενικά δημιουργήθηκε μια οικογενειακή σχέση μεταξύ μας».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η η γνωστή ψυχολόγος Τένια Μακρή τη σχέση της και τα συναισθήματά της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Τένια Μακρή, που είχε συνδεθεί με τα περιστατικά των εκπομπών του Ανδρέα Μικρούτσικου, την εποχή της τηλεοτπικής κυριαρχίας του, μιλώντας στην espresso, είπε πότε τον είδε τελευταία φορά και τι θέλει να κάνει τώρα: «Πριν από δυόμισι χρόνια, που είχε κάνει ένα τηλεοπτικό comeback στην τηλεόραση της Κύπρου, βρέθηκα στο κοινό και του έκανα έκπληξη. Το χάρηκε πολύ, αλλά πάλι χαθήκαμε. Εγώ πάντως θα επανέλθω, θα τον ψάξω και πάλι, γιατί τον αγαπάω» είπε στην espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου