Γιάννης Βαρδής: Η εξομολόγηση για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-25, 21:25:59
Γιάννης Βαρδής: Η εξομολόγηση για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε στη Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Βαρδής.

Ο γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του μπαμπά του με τον καρκίνο, τη μεγάλη κόντρα μεταξύ τους και τις άγνωστες πτυχές της σχέσης τους στην παρουσιάστρια του STAR.

«Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Ενώ με πιάνω να είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος και θέλω να βουρκώσω και να κλάψω, από την άλλη μιλώντας για τον πατέρα μου θέλω και να χαμογελάσω», είπε φανερά συγκινημένος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες του χαρακτήρα του αλλά και της μεταξύ τους σχέσης.

Όπως ότι το αγαπημένο τους τραγούδι ήταν το “Ανόητες Αγάπες” των Πυξ Λαξ: «Μας θύμιζε καταστάσεις, με έβαζε να το τραγουδάω στις πρώτες μου εμφανίσεις. Είναι ένα κομμάτι που έχει τύχει να είμαστε τσακωμένοι και πάνω στη σκηνή να κοιταζόμαστε και να λύνουμε τα πάντα, χωρίς δεύτερη συζήτηση και να είμαστε βουρκωμένοι. Είναι ένα κομμάτι πολύ δικό μας».

Όσο για τη μάχη του Αντώνη Βαρδή με τον καρκίνο που ξεκίνησε περίπου στα 45 του; «Με τον πατέρα μου τα έχουμε πει και τα έχουμε λύσει όλα. Δεν υπήρχε τίποτα κρυφό. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και αναπτύξαμε τη χαμένη σχέση τόσο γρήγορα και την αναπληρώσαμε και την πήγαμε και σε άλλο επίπεδο. Και ανακαλύψαμε και πολλά πράγματα, ότι δεν είμαστε ίδιοι. Θυμάμαι με είχε πιάσει δυο χρόνια περίπου μετά τη μεγάλη μας κόντρα και μου είχε πει, “Σου ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη, προσπαθώ να σε κάνω σαν εμένα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πολλά ελαττώματα”», εξομολογήθηκε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του πατέρα του με τη νυν σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Νατάσας Σκαφιδά. «Τη Νατάσα τη γνώρισε πολύ λίγο. Με τους ανθρώπους που γνώριζε πρώτη φορά ήταν πολύ ανοιχτός. Ήταν πολύ δοτικός. Τη μια φορά που την γνώρισε ήταν πολύ δοτικός και την άλλη του είπα “έλα να ακούσεις ένα τραγούδι”. Ήταν και η Νατάσα εκεί και ντρεπόταν. Αυτές ήταν οι δυο φορές που τη συνάντησε».

[star.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=