LIFE STYLE

Γεννάει από στιγμή σε στιγμή η Κέιτ Μίντλετον: Η ανακοίνωση

γεννάει-από-στιγμή-σε-στιγμή-η-κέιτ-μίν-40927

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι η Κέιτ Μίντλετον έκανε εισαγωγή στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary στο κεντρικό Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας.

Σε δήλωση λίγο μετά τις 8.20 π.μ., το παλάτι δήλωσε ότι η δούκισσα πήγε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο και ήταν στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που ανέβηκε στα social media έγραφε:

«Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε εισαγωγή νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο St. Mary’s Hospital στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Η Δούκισσα ταξίδεψε με αυτοκίνητο από το Παλάτι στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ».

Η Δούκισσα και ο σύζυγός της, ο Δούκας του Κέμπριτζ, δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού και θα το μάθουν μετά τη γέννα.

Η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον συνέπεσε σχεδόν με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ήταν η αιτία που Χάρι και Μέγκαν έδωσαν παράταση ενός μήνα στον γάμο τους.

Αρχικά το Παλάτι είχε ανακοινώσει πως το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να γεννηθεί μέσα στον Απρίλιο ενώ υπήρχαν σοβαρές εικασίες, ότι θα γεννηθεί στις 23 Απριλίου, ανήμερα της γιορτής του Τζορτζ.

Όπως και θα γίνει, όπως όλα δείχνουν.

Από τις 10 Απριλίου, είχαν ήδη τεθεί σε ισχύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας έξω από το νοσοκομείο με απαγορεύσεις στάθμευσης, ενώ ο δρόμος έξω από την πτέρυγα που γεννάει η Κέιτ Μίντλετον είναι κλειστός για τους πολίτες.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου