Η επιστροφή που όλοι περιμέναμε θα γίνει πραγματικότητα τον Μάρτιο! Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του Λάκη Λαζόπουλου κάνουν δυναμικό comeback με οκτώ απολαυστικά επεισόδια, αυτή τη φορά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1!
Ισως η πιο επιτυχημένη σατιρική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, που παιζόταν από το 1992 έως το 2004 στο Mega -συνολικά 48 επεισόδια-, σε σενάριο Λάκη Λαζόπουλου και σκηνοθεσία Αθηνάς Αϊδίνη, επιστρέφει για να πιάσει εκ νέου τον σφυγμό της εποχής, μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες που θα υποδυθούν ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και αξιόλογοι συνάδελφοί του.

Ο ιδιοφυής δημιουργός και ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος ετοιμάζουν με πολύ ενθουσιασμό την επιστροφή των «Μήτσων», της σατιρικής σειράς που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη επιτυχία της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθώς τότε η τηλεθέαση άγγιζε το 60%!

Μετά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha, o Λάκης Λαζόπουλος προτίμησε να απέχει από τη μικρή οθόνη, προκειμένου να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Από το φθινόπωρο, που οι φήμες ήθελαν τον δημιουργό να επιστρέφει με τους θρυλικούς «Μήτσους» του στον ΑΝΤ1, οι αντιδράσεις των ανθρώπων της τηλεοπτικής αγοράς ήταν πολύ θετικές, καθώς η έμπνευση του Λάκη, που σατιρίζει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας και της εποχής μας, είναι μοναδική! Αλλωστε, η πρωτοτυπία και η επιτυχία των «Δέκα Μικρών Μήτσων» έγκειται στην ποικιλομορφία των ρόλων που πιάνουν όλους τους χαρακτήρες της ελληνικής καθημερινότητας, καθώς και στο μοναδικό καυστικό χιούμορ του δημιουργού.

Πώς περνά ο αστυνόμος Φευγουλέας, με αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία; Τι κάνει η χήρα Μήτση σήμερα, που ο γιος της έχει επιτέλους το δικαίωμα να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης; Και η Μισέλ, το ξανθό πλουσιοκόριτσο, και ο Τζίμης ο φλώρος πώς ζουν χωρίς σούσι αυτά τα οκτώ χρόνια Μνημονίου; Μήπως ο Μήτσος ο γύφτος παίρνει πλέον την εκδίκησή του τώρα που οι περισσότεροι Ελληνες είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνον, με τους μισθούς πείνας που παίρνουν; Αλλά και η Μήτση Καραμήτση, η λαϊκή τραγουδίστρια, πώς τα βγάζει πέρα τώρα που τα μπουζούκια λειτουργούν δύο μέρες την εβδομάδα; Η Εμμανουέλα Γρουμπουλάκη συνεχίζει να είναι πλούσια ή την… τσάκισε ο ΕΝΦΙΑ;

Με εντατικούς ρυθμούς

Πλέον ο Λαρισαίος ηθοποιός εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα αντιδράσουν ο Μούτσος στο καιρό των social media, όπου οι γνωριμίες μέσω facebook δίνουν και παίρνουν, αλλά και η Ντίμη η κομμώτρια, η οποία προφανώς κλαίει για τα ποστίς που της έχουν μείνει στο ράφι λόγω έλλειψης πελατείας. Δεν αποκλείεται βέβαια ο δημιουργός να εντάξει και νέους τύπους… Μήτσων, που ήρθαν στη χώρα μας μαζί με την κρίση!

[espressonews.gr]