LIFE STYLE

Ο παραμυθένιος γάμος του 1 εκατ. δολαρίων της τενίστριας Σερένα Γουίλιαμς [photos]

ο-παραμυθένιος-γάμος-του-1-εκατ-δολαρίω-231321

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς παντρεύτηκε στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Ορλεάνη τον πατέρα του παιδιού της, τον δισεκατομμυριούχο Αλέξις Οχανιάν, δημιουργό της ιστοσελίδας Reddit σε ένα γάμο με θέμα «Η πεντάμορφη και το τέρας».

Το εκτιμώμενο κόστος του γάμου άγγιξε το 1 εκατ. δολάρια με 250 προσεκλημένους, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ονομάτων όπως οι Μπιγιονσέ, Τζέι Z, Κρις Τζένερ, Έβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ, Κιμ Καρντάσιαν, Αννα Γουίντουρ και η φίλη του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η νύφη φόρεσε νυφικό Versace, ενώ το λόμπι του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης ήταν διακοσμημένο με κρύσταλλα και λουλούδια, ενώ οι αποκλειστικές φωτογραφίες πωλήθηκαν από το ζευγάρι στην διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντουρ, η οποία είναι πολύ καλή φίλη της αθλήτριας.

Στην τελετή θα παραβρέθηκαν οι τρεις αδελφές Σερένα, Βένους, Ισα και Λίντρια, όπως φυσικά και η μόλις 11 εβδομάδων κόρη της Αλέξις-Ολυμπία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Ορλεάνη όπου έγινε ο γάμος της χρονιάς.

Contemporary Arts Center

Contemporary Arts Center

Η νύφη φόρεσε δύο τουαλέτες – μία στον γάμο και μία στη δεξίωση -, όμως δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία της, τις οποίες θα δούμε όταν δημοσιετούν στη Vogue.

Ωστόσο, η ίδια μας είχε δώσει μια γεύση από το πώς θα ήταν με νυφικό, με την εμφάνισή της με λευκή δαντελένια τουαλέτα στα Oscar του 2016.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου