LIFE STYLE

Η Τζένιφερ Άνιστον δώρισε 1 εκατ. δολάρια στα θύματα του τυφώνα Μαρία

η-τζένιφερ-άνιστον-δώρισε-1-εκατ-δολάρι-275029

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές 500.000 δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό και 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Ricky Martin για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής της ποπ, Ρίκι Μάρτιν ευχαρίστησε μέσω Twitter την Άνιστον για τη γενναιόδωρη δωρεά της.

«Τζένιφερ Άνιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500 εκ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο #PuertoRico relief fund. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο τραγουδιστής.

Το Ίδρυμα Ρίκι Μάρτιν έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.

«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» ανέφερε ο Ρίκι Μάρτιν. «Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Μίλησα σε θύματα που έπρεπε να θάψουν τους συγγενείς τους στην πίσω αυλή γιατί δεν είχαν κανέναν να τους βοηθήσει μετά από σχεδόν 10 ημέρες. Είναι ένας εφιάλτης» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν στο περιοδικό People.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου