Άδειασε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο ΣΚΑΪ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-04, 22:32:42
Άδειασε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο ΣΚΑΪ

Με μια εξαιρετικά αυστηρή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ  ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες άλλα και από τον πρωθυπουργό για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου  Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη μεταμεσημεριανή εκπομπή του. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ  αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.»


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ανέφερε συγκεκριμένα: «Όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει «είστε καλά;», «χρειάζεστε κάτι;» ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό...».
 
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε κατά αυτόν τον τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Δείτε το βίντεο:


 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=