Η δύσκολη γέννα της Αμάλ και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με τα νεογέννητα

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-17, 15:35:12
Η δύσκολη γέννα της Αμάλ και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με τα νεογέννητα

O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είναι «πανευτυχείς και ενθουσιασμένοι» που έγιναν γονείς, όπως είναι φυσικό. Το διάσημο ζευγάρι, που καλωσόρισε στον κόσμο τα πρώτα του παιδιά στις 6 Ιουνίου, πέρασε περίπου τρεις ημέρες στο μαιευτήριο, και στη συνέχεια η τετραμελής οικογένεια μεταφέρθηκε στο αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι τους στην Αγγλία, όπου υποδέχθηκαν και την αγαπημένη αδερφή της Αμάλ, την Τάλα Αλαμουντίν.

«Ηταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα» είπε η ίδια πηγή στο E! News αφήνοντας να εννοηθεί ότι η γέννα της Αμάλ ήταν δύσκολη. Ωστόσο, όλα είναι καλά και απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας.

«Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς».

«Είναι πανευτυχείς. Δεν νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι» πρόσθεσε η πηγή τονίζοντας ότι στο σπίτι του ζευγαριού υπάρχει μία θετική ενέργεια και όλοι έχουν εξαιρετική διάθεση, ακόμα και το προσωπικό τους.

To ζευγάρι κάνει τα πάντα έτσι ώστε τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειαστούν, ενώ έχουν προσλάβει βοήθεια για οκτώ εβδομάδες, μία βραδινή νοσοκόμα, για να βοηθήσει στο πρόγραμμα ύπνου των παιδιών.

Εκτός από τους φίλους και τους συγγενείς, οι Κλούνεϊ δέχονται και τη βοήθεια των γειτόνων τους, στο θέμα των παπαράτσι:

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Αμάλ και τον Τζορτζ δίπλα τους, οπότε διώχνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=