Χριστίνα Τσάφου: «Το Survivor έκανε κακό σε πολλές εκπομπές»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-30, 00:44:52
Χριστίνα Τσάφου: «Το Survivor έκανε κακό σε πολλές εκπομπές»

Συνέντευξη στον Λάζο Μαντικό και στους 90,6 ΑΡΤ FM παραχώρησε η Χριστίνα Τσάφου όπου μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τους «Συμμαθητές» αλλα και το Survivor.

Συγκεκριμένα για τους «Συμμαθητές» τόνισε:

«Επίσημα δεν μας έχουν πει αν θα συνεχίσουν "Οι συμμαθητές" για 4η χρονιά. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα συνεχίσουμε... Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Αλλά έτσι γινόταν και τις άλλες χρονιές. Αργούσαν πολύ να πάρουν την απόφαση, κάνανε συμβούλια επί συμβουλίων και στο τέλος όταν καταστάλαζε το πράγμα και έβρισκαν τον τρόπο που θα το συνεχίσουμε μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έκλειναν για την σεζόν. Απλά τώρα το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί δεν πήγε τόσο καλά τον τελευταίο καιρό. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το Survivor ήρθε και ισοπέδωσε ότι υπήρχε απέναντι του. Δύσκολα κρατήθηκαν κάποια πράγματα. Το Survivor έκανε κακό σε πολλές εκπομπές».

Όσο για τον αν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης η ηθοποιός απαντάει:


«Όχι ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μου έλεγαν που θα μπω και έβρισκα τα περσινά νούμερα τηλεθέασης. Βαρέθηκα λοιπόν να ψάχνω οπότε στο γύρισμα πήγαινα και μου έλεγαν τα παιδιά, μπερδεύομαι! Δεν βγάζω άκρη με το internet!»

Για το Survivor και αν θα έβαζε συμμετοχή αν ήταν στην αρχή της καριέρας της η Χριστίνα Τσάφου λέει:

«Ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Με τίποτα. Δεν είναι δουλειά μου αυτή, η δουλειά μου είναι η υποκριτική! Αυτή η δημοτικότητα που έχουν οι παίχτες του Survivor και των τηλεοπτικών αυτών παιχνιδιών είναι προσωρινή! Δεν έχω δει ποτέ το Survivor!

Δεν έχω χρόνο να δω το Survivor και δεν ξέρω και πολλούς. Ξέρω πχ ότι είναι ο Χρανιώτης μέσα. Αξιόλογος συνάδελφος! Για τον Σπαλιάρα ξέρω ότι είναι ένας ψηλός!».

Πηγή: govastileto.gr

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=