LIFE STYLE

20 Έλληνες & ξένοι διάσημοι μίλησαν δημόσια για την πάλη τους με τον καρκίνο

20-έλληνες-ξένοι-διάσημοι-μίλησαν-δημό-522678

Με αφορμή τις πιο πρόσφατες εξομολογήσεις του Μάικλ Κέιν και του Λιουκ Πέρι, συγκεντρώσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με «επώνυμους» της διεθνούς και εγχώριας σόουμπιζ που δεν έκρυψαν το περισσότερο ή λιγότερο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν από το κοινό τους, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα αφύπνισης για τη σημασία της πρόληψης!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του.

“Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει. Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του».

Στα 84 του χρόνια, ο Μάικλ Κέιν συγκλόνισε όλο τον κόσμο πρόσφατα όταν μίλησε δημόσια για την μάχη του με τον καρκίνο

«Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω. Πιθανώς, θα μπορούσα να πεθάνω τώρα καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα 6χρονα δίδυμα και το 7χρονο αγόρι μου. Θα ήθελα το αγόρι να γίνει 17 χρόνων», είπε στην εφημερίδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επί 44 (!) χρόνια σύζυγό του Σακίρα [φωτό επάνω], στην οποία, όπως τόνισε χρωστά τα πάντα.

«Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό… Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα», είπε ο ηθοποιός και συγκίνησε.

Η Άντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του θυρεοειδούς μέσω ανάρτησης στη σελίδα της στο Facebook πριν από μερικά χρόνια. Ιδού τι έγραφε τότε

Τη δική του μάχη με το “θηρίο”, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά, έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας το 2009. Σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε στον Γιάννη Βίτσα είχε αποκαλύψει ποιος του έδωσε τη δύναμη να το παλέψει.

“Ξέρεις κάτι; Όταν ξαφνικά κι ενώ είσαι ένας πολύ υγιής άνθρωπος, που δεν έχεις αρρωστήσει ποτέ, ασχολείσαι με τον αθλητισμό, τη θάλασσα, τις καταδύσεις σε χτυπήσει κάτι… μπαμ στο κεφάλι, σε τρελαίνει. Είναι κακό αυτό το πράγμα που είχα. Εκεί ή τα εγκαταλείπεις όλα ή σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και λες “εγώ θα νικήσω το θηρίο” και επιστρατεύεις την ψυχή και τη δύναμή σου. Πηγή έμπνευσης ήταν το παιδί μου. Ο Κωνσταντίνος είναι 16 χρόνων και με θέλει κοντά του. Θα του κοστίσει πολύ η απουσία μου. Έπρεπε να παλέψω για τον Κωνσταντίνο. Έτσι το ένιωσα. Έδωσα μια σκληρή μάχη το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά τώρα τέλειωσε και είμαι μια χαρά. Υπάρχει πλήρη ίαση. Κέρδισα αυτό το στοίχημα για το γιο μου και τη γυναίκα μου».

Επανερχόμενος στο θέμα πριν από μερικούς μήνες, σε τηλεοπτική εκπομπή είπε τα εξής:

«Ήταν μία σκληρότατη δοκιμασία. Σαν ένα μπουρίνι ξαφνικό που έρχεται την άνοιξη. Βγήκε ξαφνικά, δεν το περίμενα. Ήμουν ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να κατεβάζει τα χέρια. Πρέπει να παλέψεις. Έβαλα την ψυχή μου μπροστά, είχα και μία πολύ καλή ομάδα γιατρών. Είναι σαν να πέρασα μία γρίπη. Τελειώσαμε με αυτό!»

Ο Στέφανος Κορκολής έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τη δική του μάχη μιλώντας τον Ιούλιο του 2015 στη Νανά Παλαιτσάκη και την εφημερίδα Freddo.

“Είχα φτάσει σε καρκίνο δεύτερου σταδίου, τον οποίο ανακάλυψα δυστυχώς αργά, καθώς μέσα σε όλα τα «καλά» που με διακρίνουν είναι ότι δεν έκανα προληπτικές εξετάσεις, πιστεύοντας ότι ποτέ αυτό δεν θα συμβεί σε μένα… Με πονούσε η μέση μου και πίστευα ότι είναι εξαιτίας των πολλών ωρών που καθόμουν στο πιάνο. Μέχρι που πήγα σε γιατρό, γιατί άρχισα να πιστεύω ότι πιθανόν να είχα πέτρα στο νεφρό. Ο γιατρός μου με ενημέρωσε εντελώς ξεκάθαρα για το είδος του όγκου. Το ότι ήταν κακοήθης ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο, αλλά η αιτία που τον προκάλεσε ήταν 1000% το κάπνισμα. Εξαιτίας του μεγέθους και της υφής του όγκου, μπήκα επειγόντως χειρουργείο.
Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου… Νομίζω ότι με πιάσανε μέχρι σπασμοί… «Έχασα την μπάλα», σκέφτηκα «γιατί σε μένα», αλλά ο δρόμος ήταν μονόδρομος. Έκανα χειρουργείο και αμέσως τις επόμενες μέρες ένιωθα πόνο, πολύ πόνο… Επιστρέφοντας σπίτι ήταν τόσος ο θυμός με τον εαυτό μου για την εξάρτηση μου από το κάπνισμα, ώστε πήρα το πακέτο που βρήκα μπροστά μου και το έλιωσα στα χέρια μου, το διέλυσα δηλαδή… Σκέψου ότι μέχρι σήμερα βλέπω νέα παιδιά να καπνίζουν στο δρόμο και τα σταματάω ζητώντας τους να κόψουν το τσιγάρο”

Έξι φορές χτυπήθηκε από τον καρκίνο του δέρματος ο Χιου Τζάκμαν και κάθε φορά, δημοσιοποιύσε το γεγονός για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να εξετάζεται αφενός, να χρησιμοποιεί αντιηλικακή δε.

“Η Ντεμπ είπε να τσεκάρω το σημάδι στη μύτη μου. Παναγίτσα μου πόσο δίκιο είχε”, είχε γράψει στο μήνυμα που συνόδευε την πρώτη φωτογραφία του ο Τζάκμαν, ενώ με τα χρόνια εξήγησε ότι επρόκειτο για βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Η Χάρις Αλεξίου ξεπέρασε τον καρκίνο τον καρκίνο του μαστού και δεν σταματά να μιλά για τη σημασία της πρόληψης σε όλα τα θέματα υγείας, αλλά ειδικότερα σε αυτό:

«Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο εμείς οι επώνυμοι είναι να μάθουμε να μην υποτιμάμε τους άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα μ’ εμάς, είτε είναι ο φόβος της απόρριψης, είτε η αρρώστια. Εγώ έπαθα καρκίνο. Από αυτό έχασα και τη μητέρα μου… Ήμουν τυχερή γιατί τον πρόλαβα. Κάνοντας τη μαστογραφία μου όπως κάθε χρόνο, το διαπίστωσα. Η πρόληψη με έσωσε.Αυτό που παίρνεις από ένα τέτοιο γεγονός είναι η ταπείνωση, γιατί ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα το πάθεις κι εσύ. Οταν λοιπόν χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, βλέπεις ότι είσαι κι εσύ μια καρδούλα που έχει ανάγκη από φροντίδα. Αν όμως έχεις τον τίτλο του δυνατού… Σκεφτείτε πως όταν χειρουργήθηκα στον μαστό, καταδέχτηκα μόνο να αναβάλω την πρεμιέρα μου για μία βδομάδα. Το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να με πάρουν αγκαλιά και να πενθήσω. Αλλά είπα “όχι, δεν θα το αφήσω αυτό να με νικήσει, θα του δείξω εγώ».

Για τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο είχε μιλήσει και ο Γιώργος Αυτιάς στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.    “Ναι, είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακ

Για τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο είχε μιλήσει και ο Γιώργος Αυτιάς στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

“Ναι, είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακάλυψα, έκανα βιοψία και το προλάβαμε. Τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά. Θέλουν θάρρος αυτές οι καταστάσεις. Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου… “Πεθαίνω αύριο”. Τώρα πια είμαι καλά”

Ένα λέμφωμα τύπου non hodgkin αντιμετώπισε η Κάτια Νικολαΐδου, η οποία εμφανιζόταν στην τηλεόραση ακόμη και όταν έκανε χημειοθεραπείες με το μαντήλι στο κεφάλι της.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα “ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει”, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί. Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή», εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox News o Λιουκ Πέρι, αποκάλυψε πως μια εξέταση ρουτίνας που έκανε το 2015 αποκάλυψε ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. Εκείνη τη χρονιά ο 49χρονος ηθοποιός υποβ

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox News o Λιουκ Πέρι, αποκάλυψε πως μια εξέταση ρουτίνας που έκανε το 2015 αποκάλυψε ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. Εκείνη τη χρονιά ο 49χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια απλή εξέταση κολονοσκόπησης και οι γιατροί διαπίστωσαν προκαρκινικές αυξήσεις στο παχύ έντερο του. Οι γιατροί αφαίρεσαν τους όγκους και σήμερα ο Πέρι δηλώνει:

«Αν περίμενα και δεν έκανε την εξέταση το σενάριο θα ήταν τώρα διαφορετικό. Ο καρκίνος του εντέρου είναι η τρίτη πιο μεγάλη μορφή καρκίνου στην Αμερική και ευθύνεται για 15 από τους 100,000 θανάτους που προκαλεί κάθε μορφή καρκίνου».

Tον καρκίνο του μαστού ξεπέρασε και η Βάσια Τριφύλλη. Ανάμεσα στα πολλά που έχει πει επί του θέματος ξεχωρίζουμε το εξής:

«Ποτέ δεν τον αφήνεις τον καρκίνο να πάρει θάρρος… ακόμα υπάρχει φόβος. Πέρασα από πολλές διακυμάνσεις. Στην αρχή πέρασα απέναντι και νόμιζα ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη – οι άλλοι μάλιστα το εκλάμβαναν αυτό ως γενναιότητα. Δεν ήταν. Μετά τον πρώτο χρόνο, όταν συνειδητοποίησα τι μου συμβαίνει, πήγα σε ψυχολόγους, γιατί λένε πως ο καρκίνος του μαστού εκτός από κληρονομικά έχει και ψυχοσωματικά αίτια – γυναίκες που νοιάζονται πιο πολύ για τους άλλους παρά για τον εαυτό τους. Φαντάσου ότι όταν μου είπαν “έχεις καρκίνο”, η πρώτη μου σκέψη ήταν “τι θα γίνει η μάνα μου;”. Δεν είπα “πεθαίνω πάνω στη μεγάλη μου επιτυχία”, το “Ραντεβού στα τυφλά” που παρουσίαζα τότε. Η τελευταία μου αντίδραση στον καρκίνο που είχα ήταν τελικά και η φυσιολογική: κατέρρευσα» δήλωσε σε συνέντευξη της.

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει τα εξής:

«Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου. Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει.
Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Κάιλι Μινόγκ το είχε ξεπεράσει».

Η Μαρία Χούκλη έχει μιλήσει για τη δική της περιπέτεια ανοιχτά από πολύ νωρίς.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το «ρευστοποιώ», το «πουλάω». Όταν όμως είδα ότι πως αυτή η ιστορία με τον καρκίνο είναι μια επιδημία και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα σημεία του κόσμου για να μου ζητήσουν συμβουλές τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους».

Στην εφημερίδα Freddo, μίλησε η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, η οποία αποκάλυψε και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια 8 χρόνια.

«Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα… Όχι, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια… Πιστεύω ότι ο τελευταίος μου ρόλος θα είναι στο «Συγγνώμη μαμά». Θέλω να τελειώσω με αυτόν την καριέρα μου.

Είναι εδώ και 7 χρόνια που το ξέρω. Του άρεσε, φαίνεται, το σώμα μου και έμεινε μέσα. Στην ουσία, πηγαινοέρχεται η αρρώστια μου. Η δική μου η αρρώστια είναι σε δύσκολα σημεία. Ασ’ τα, μην τα ψάχνεις. Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά -το κυριότερο- βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία».

Ένας όγκος στον εγκέφαλο άλλαξε τη ζωή της Τζέσυς Παπουτσή, η οποία μίλησε γι’ αυτό στην εκομπή “ΜΙΑ” και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Εγώ πάντα από μικρή είχα τη δυνατότητα να επιλέξω, δηλαδή σηκωνόταν ο μπαμπάς μου την Κυριακή το πρωί κι έλεγε: “Εγώ πάω στην εκκλησία, όποιος θέλει έρχεται”. Μας έδειχνε πάντα το σωστό, χωρίς να μας πιέζει. Όλες οι αποφάσεις λοιπόν ήταν δικές μας. Εγώ πίστευα πάντα. Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: “Αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες, εντάξει”. Κι έτσι γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες. Το πότε θα ζήσει κάθε άνθρωπος είναι πολύ προκαθορισμένο από τον Θεό. Κι έτσι γύρισα και είμαι μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. (…) Πιστεύω σε πολλούς Αγίους».

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει επίσης μιλήσει αρκετές φορές για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός. Είχα και στο στήθος και στους λεμφαδένες. Σχεδόν πέθανα… Έφευγα από τη ζωή λόγω των χημειοθεραπειών, γιατί τυχαίνει καμιά φορά, δεν φταίει κανείς. Συγκεκριμένα το σώμα μου αιωρούνταν και έβλεπα κάτω στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόμουν ένα άλλο σώμα, πολύ πιο μικρό, μέσα στο νυχτικό μου. Κάποια στιγμή, μάλιστα, φαινόταν μόνο το νυχτικό. Είναι ανατριχιαστικό, αλλά είναι η αλήθεια. Μου είπαν αργότερα πως επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Οι νοσοκόμες άρχισαν να μου κάνουν ενέσεις, να βάζουν ορούς και ο σύντροφός μου, Δημήτρης Κρητικός, έκλαιγε επειδή έβλεπε πως έφευγα»

Το καρκίνο στο μαστό αντιμετώπισε και η Τζέιν Φόντα τονίζοντας:

«Είχα τρομάξει με την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού. Πλέον όμως αισθάνομαι τόσο τυχερή που το αντιμετώπισα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν γράψει όμορφα γράμματα. Ήταν πολύτιμα για μένα σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου».

Την δική της αλήθεια για τον καρκίνο του μαστού ανέφερε η Κάθι Μπέιτς

«Μακάρι να είχα πιο μακριά και λεπτά πόδια. Λυπάμαι που έπρεπε να αφαιρεθούν τα στήθη μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελα να ήταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται να αλλάξουν. Έχω καλούς φίλους στους οποίους χρωστάω την ευτυχία μου.»

Τον Αύγουστο του 2010 ο Μάικλ Ντάγκλας διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα, όπως ανακοίνωσε άμεσα ο ίδιος, ακολούθησε ειδική θεραπεία και βγήκε νικητής μετά φανών και λαμπάδων. Τότε, μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι το κάπνισμα και το αλκοόλέφταιγαν για την ασθένειά του.

Τον Μάιο του 2013 ο Ντάγκλας επανήλθε στο θέμα σοκάροντας τον κόσμο –και τη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκαλύπτοντας ότι ο καρκίνος του δεν προκλήθηκε από το τσιγάρο αλλά από την αιδοιολειξία!

Πολύ λίγο καιρό μετά πήγε να τα “μαζέψει”, κάνοντάς τα όμως χειρότερα γιατί υποστηρίζοντας ότι δεν φταίει η γυναίκα του για το κακό που τον βρήκε, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι έκανε στοματικό σεξ με άλλη γυναίκα, όντας παντρεμένος! Το ζευγάρι έφτασε μια ανάσα πριν από τον χωρισμό και λίγους μήνες αργότερα αποκάλυψε ότι είχε πει ψέμματα!

“Ο καρκίνος μου δεν ήταν στον λάρυγγα, αλλά στη γλώσσα”, συνέχισε ο Μάικλ δίνοντας μια εξήγηση που μόνο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργεί. “Αυτό συνέβη ακριβώς όταν αρχίζαμε την προώθηση του ’Wall Street’ και αφού δεν μπορούσαμε να ακυρώσουμε την περιοδεία λέγοντας ότι δεν νιώθω καλά, αποφασίσαμε να πούμε την αλήθεια. Εγώ ήθελα να το πούμε και να τελειώνουμε αλλά ο χειρουργός πρότεινε να πούμε ότι έχω καρκίνο στον λάρυγγα. ’Γιατί;’, θέλησα να μάθω. ’Αν θέλεις να μάθεις γιατί, μου είπε, να ξέρεις πως αν χρειαστεί να χειρουργηθείς, το θέαμα δεν θα είναι όμορφο. Θα χάσεις κομμάτι του σαγονιού και της γλώσσας σου και όλα αυτά τα πράγματα’. Έτσι είπα ’ΟΚ’ και το κάναμε”, απάντησε ο Μάικλ Ντάγκλας, αλλά το ερωτηματικό δεν έφυγε πάνω από το κεφάλι μας.

Σάνεν Ντόχερτι: Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς επέλεξε να παλέψει με τον καρκίνο του μαστού με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια πολύ δημόσια. Η κάμερα την ακολούθησε ακόμη και μέσα στην αίθουσα όπου υποβλήθηκε σε χημιοθεραπείες και ακτινοβολίες με τις φωτογραφίες να ανεβαίνουν στα social media μαζί με ανάλογα μηνύματα.

womenonly.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου