LIFE STYLE

Πάρτι στο Κρεμλίνο με γκεστ τον Ρουβά και χιλιάδες καλεσμένους

πάρτι-στο-κρεμλίνο-με-γκεστ-τον-ρουβά-κ-680486

Γκέστ σταρ σε ένα μεγάλο πάρτι ή καλλιτεχνικό event – όπως θέλετε το ονοματίζετε – στο Κρεμλίνο θα είναι την Κυριακή ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο του έτους «Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί μαζί με διάσημους καλλιτέχνες της ρωσικής και ελληνικής μουσικής: τη διάσημη τραγουδίστρια της Ρωσίας, Ταμάρα Γκβερντσιτέλι, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς και τον τραγουδιστή και ποιητή που συμμετείχε στο πρότζεκτ «Star Factory» Στας Πιέχα.

Συμμετέχουν ακόμη οι περίφημοι Πόντιοι λυράρηδες αδερφοί Τσαχουρίδη, οι «Μωμόγεροι» του Κώστα Αλεξανδρίδη, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων, ο Κώστας Ζώης με την ομάδα του και ο Σύλλογος Επταμύλων από τις Σέρρες. Επίσης το Ακαδημαϊκό Χορευτικό Συγκρότημα «Ιγκόρ Μοϊσέγεβ», η φημισμένη τραγουδίστρια Ταμάρα Γκβερντσιτέλι και οι συμπατριώτες μας από τη Μόσχα, ο πιανίστας Νίκος Σαββίδης και η τραγουδίστρια Ξένια Γεωργιάδη.

Της εκδήλωσης θα προηγηθεί το flashmob στην πλατεία Μανέζναγια, στο οποίο θα συμμετάσχει η νεολαία, και το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη φιλία Ρωσίας – Ελλάδας (ξεκινά στις 16.00).

Ανάμεσά τους Έλληνες υπουργοί και πολιτικοί οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν εκεί με τσάρτερ που ήδη έχει ναυλώσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου