LIFE STYLE

Το παρασκήνιο της φοροδιαφυγής σε πανηγύρι με Τερλέγκα και Ζαζόπουλο

το-παρασκήνιο-της-φοροδιαφυγής-σε-παν-809324

Πολλές φορές ούτε τα συνεργεία αυτοκινήτων ξεφεύγουν από την τσιμπίδα των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Όχι βέβαια για μερεμέτια, αλλά για το ενδεχόμενο να έχει στηθεί ένα πανηγύρι… φοροδιαφυγής, όπως έγινε στην Χαλκίδα, όπου τραγούδησαν για ένα και μόνο βράδυ οι Βασίλης Τερλέγκας, Αλέκος Ζαζόπουλος και Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος. Το ’’ντου’’ που έκαναν οι ομάδες εφοριακών στα καταστήματα της περιοχής για τον εντοπισμό τυχόν παραβατών, έφτασε στον υπαίθριο χώρο του συνεργείου, έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι ελεγκτές διαπίστωσαν γρήγορα πως η επιχείρηση είχε μετατραπεί σε κέντρο διασκέδασης. Στο κατάμεστο από 1.000 άτομα προαύλιο του συνεργείου υπήρχε μια πίστα πνιγμένη στα γαρίφαλα. Ο έλεγχος έφερε στο φως φορολογικές παραβάσεις και κυρίως τη μη έκδοση 269 αποδείξεων για φιάλες ποτών και πανέρια με λουλούδια, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Espesso δεν υπήρχαν ιδιωτικά συμφωνητικά των διοργανωτών με τους καλλιτέχνες.

’’Υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση και όλα ήταν οργανωμένα, όπως σε κάθε ανοιχτό χώρο που διοργανώνονται πανηγύρια’’ είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος, που διευκρίνισε ότι σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. ’’Το πανηγύρι έγινε παραμονή της Αγίας Παρασκευής γιατί γιόρταζε η μητέρα των διοργανωτών. Σκοπός ήταν να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και μέρος του να δοθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας για αγορά εξοπλισμού’’ υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο έλεγχος δεν προκάλεσε αναστάτωση ούτε τη διακοπή της εκδήλωσης. ’’Είναι υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για πάρτι φοροδιαφυγής. Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα’’.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου