LIFE STYLE

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση

χωρίζει-η-αθηνά-ωνάση-844308

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Βραζιλιάνου συζύγου της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά από 11 χρόνια έγγαμης ζωής, σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα.

Το RadarOnLine αναφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει, ενώ σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca, οι φίλοι τους πιστεύουν πως το δυναμικό ζευγάρι θα συμφιλιώσει τελικά, αλλά προς το παρόν ο γάμος τους καταρρέει. «Εξακολουθούν να αγαπιούνται πάρα πολύ και υποφέρουν» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

Στον απόηχο της κατάρρευσης του γάμου τους, πηγές προσκείμενες στην Αθηνά Ωνάση λένε πως η 31χρονη είναι πιθανό να αναβάλει τα σχέδιά της να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έχει οριστεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, ο 43χρονος ντε Μιράντα, ευρύτερα γνωστός ως Ντόντα, εξακολουθεί να παραπαίει μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το φορτηγό του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αγαπημένου αλόγου, που η κόρη του Βιβή χρησιμοποιούσε για να κάνει βόλτες.

«Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Ντόντα σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαιώνοντας την είδηση του χωρισμού του από Αθήνα κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης, σύμφωνα με το RadarOnLine.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου