LIFE STYLE

Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται καθηγήτρια στο London School of Economics

η-αντζελίνα-τζολί-γίνεται-καθηγήτρια-844495

Αλλαγή επαγγέλματος για τη διάσημη ηθοποιό και σκηνοθέτη, η οποία, με την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΟΗΕ για τους πρόσφυγες αναλαμβάνει να διδάξει στους φοιτητές της θρυλικής βρετανικής σχολής.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα η Αντζελίνα Τζολί πρόκειται να διδάξει τον επόμενο χρόνο στο London School of Economics με την ιδιότητα της επισκέπτριας- καθηγήτριας. Το μάθημα που θα αναλάβει η 40χρονη σταρ είναι ένα νέο μάθημα με θέμα τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια.

Σύμφωνα με τη θρυλική οικονομική σχολή του Λονδίνου, αυτό το μάθημα, θα είναι το πρώτο του είδους του παγκοσμίως και οργανώνεται από το Κέντρο του LSE για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, το οποίο ίδρυσαν πέρυσι από κοινού η Τζολί και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ, ο οποίος επίσης θα παραδώσει μαθήματα στο LSE με την ιδιότητα του επισκέπτη- καθηγητή.

“Ανυπομονώ να διδάξω και να διδαχθώ από τους μαθητές όπως επίσης να μοιραστώ τις εμπειρίες μου του να εργαστώ στο πλευρό κυβερνήσεων και μαζί με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών”, δήλωσε η ηθοποιός σε ανακοίνωση της η Αντζελίνα Τζολί τονίζοντας ταυτόχρονα “πόσο ζωτικής σημασίας είναι το γεγονός ότι διευρύνουμε την συζήτηση για το πώς θα προωθήσουμε τα δικαιώματα των γυναικών και θα τερματίσουμε το καθεστώς ατιμωρησίας για τα εγκλήματα που διαπράττονται δυσανάλογα σε βάρος των γυναικών, όπως η σεξουαλική βία εν καιρώ πολέμου”

womenonly.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου