LIFE STYLE

Τζόντι Φόστερ: Φοβόμουν τον Άντονι Χόπκινς

τζόντι-φόστερ-φοβόμουν-τον-άντονι-χόπ-845008

Μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών», Άντονι Χόπκινς, έδωσε η Τζόντι Φόστερ σε τηλεοπτική εκπομπή, δηλώνοντας πως τον φοβόταν και πως δεν μίλησε πραγματικά μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

Η διάσημη ηθοποιός ομολόγησε πως τραυματίστηκε ψυχολογικά από την ανατριχιαστική απόδοση του Άντονι Χόπκινς στο θρίλερ του 1991 «Η Σιωπή των Αμνών», που επικεντρώνεται στον ψυχίατρο και κατά συρροή δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Graham Norton Show», η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν τόσο τρομοκρατημένη από τον βραβευμένο συμπρωταγωνιστή της, που δεν μίλησε ούτε μία φορά μαζί του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

«Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων διαβάσαμε το σενάριο και μέχρι το τέλος δεν ήθελα να του ξαναμιλήσω – ήμουν τρομοκρατημένη. Φτάσαμε μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και πραγματικά δεν είχαμε ποτέ μας μια συνομιλία. Στην πραγματικότητα τον απέφευγα, αλλά την τελευταία ημέρα ήρθε σε μένα και με δάκρυα στα μάτια του είπα πόσο τον φοβόμουν και τότε αυτός μου απάντησε ‘Αλλά κι εγώ σε φοβόμουν’».

Daily Mail/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου