LIFE STYLE

Αποζημίωση 115 εκατ. δολαρίων στον Χαλκ Χόγκαν για sex tape

αποζημίωση-115-εκατ-δολαρίων-στον-χαλκ-χ-61056

Αποζημίωση 115 εκατομμυρίων δολαρίων επιδίκασε δικαστήριο της Φλόριντα στον Χαλκ Χόγκαν, μετά την δημοσίευση από την ιστοσελίδα Gawker, μιας σεξουαλικής ταινίας του συνταξιούχου επαγγελματία παλαιστή.

Η νομική ομάδα του Χόγκαν υποστήριξε πως η ιστοσελίδα με βάση την Νέα Υόρκη παραβίασε την ιδιωτική ζωή του πελάτη του και πως το βίντεο δεν άξιζε να προβληθεί.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε το 2012 όταν ο Χόγκαν καταγράφηκε κρυφά σε σεξουαλικές πράξεις με την γυναίκα του φίλου του.

Οι δικηγόροι της ιστοσελίδας Gawker υποστήριξαν πως αν και οι ένορκοι μπορεί να κρίνουν πως οι δράσεις της ιστοσελίδας είναι δυσάρεστες, ωστόσο είναι πιο σημαντική η διατήρηση της ελευθερίας του Τύπου. Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του Χόγκαν δήλωσαν πως η ιστοσελίδα δεν επικοινώνησε με τον ίδιο ή την γυναίκα πριν τη δημοσίευση του βίντεο.

«Δεν πρόκειται μόνο για μια νίκη του Χόγκαν, αλλά και για οποιονδήποτε πέφτει θύμα από ταμπλόιντ» δήλωσε ο δικηγόρος του Χόγκαν, Ντέιβιντ Χιούστον, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο Χόγκαν, του οποίου το όνομα είναι Τέρι Μπολέα, δήλωσε ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έβλαψε την καριέρα του.

Ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς επαγγελματίες παλαιστές της δεκαετίας του 1980 και του 1990 και αργότερα πρωταγωνίστησε σε ρεάλιτι με την οικογένειά του.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο μακροπρόθεσμός εργοδότης του, «World Wrestling Entertainment» ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους, μετά την καταγραφή του για χρήση φυλετικών διακρίσεων.

BBC/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου