LIFE STYLE

Ο Ζούκερμπεργκ εύχεται για τη Χρονιά του Πιθήκου σε άπταιστα κινεζικά

ο-ζούκερμπεργκ-εύχεται-για-τη-χρονιά-τ-118452

Kαλή χρονιά, με αφορμή την Κινεζική Πρωτοχρονιά ευχήθηκε χθες στα εκατομμύρια των χρηστών του Facebook ο πάμπλουτος ιδρυτής του ο Μάρτιν Ζούγκερμπεργκ μέσω βίντεο που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου μάλιστα μίλησε άπταιστα κινεζικά.

«Ευτυχισμένο το νέο έτος από την Πρισίλα, τη Μαξ και εμένα! Εύχομαι το έτος του πιθήκου, εσείς και οι αγαπημένοι σας να έχετε ευτυχία, υγεία και καλή τύχη», ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ εξηγώντας μαζί με τη γυναίκα του με ποιον τρόπο πέρασαν την παραμονή της γιορτής και τα κινεζικά έθιμα που περιέλαβαν στις πρώτες γιορτές με τη νεογέννητη κόρη τους.

Στο βίντεο ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύει τις εντυπωσιακές γλωσσικές δεξιότητές του, ενώ εύχεται στους 49.000.000 followers του στο Facebook!

Παράλληλα, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε επίσης, ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν επιλέξει και ένα «κινεζικό όνομα» για τη δύο μηνών κόρη τους, εκτός από το όνομα Μαξ.

Η μικρή θα λεγεται Max – Chen Mingyu. Το Τσεν είναι το οικογενειακό όνομα της Πρισίλα ενώ το Mingyu αντιπροσωπεύει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον κόσμο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου