LIFE STYLE

Daniel Craig: «Θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου από το να παίξω ξανά τον James Bond»

daniel-craig-θα-προτιμούσα-να-κόψω-τις-φλέβες-μο-288632

Ούτε τα χρήματα και η επιτυχία, αλλά ούτε και τα κινηματογραφικά φιλιά με τις πιο ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ, που κάθε φορά υποδύονται τα κορίτσια του James Bond, θα μπορούσαν να πείσουν τον Daniel Craig, να ενσαρκώσει ξανά τον κινηματογραφικό πράκτορα 007. «Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο 47χρονος ηθοποιός για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε μία πέμπτη ταινία «James Bond». «Τελειώσαμε με αυτό! Το μόνο που θέλω είναι να προχωρήσω!», πρόσθεσε ο ηθοποιός στο London’s Time Out magazine.

Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη- για ακόμα μία φορά- ως James Bond, μετά το «Spectre», είναι ένα συμβόλαιο που τον δεσμεύει για μία πέμπτη ταινία. Καθώς επίσης και τα χρήματα. «Αν θα έκανα ακόμα μία ταινία Bond, θα την έκανα μόνο για τα χρήματα», δήλωσε με ειλικρίνεια ο Craig.

Για την ταινία «Skyfall», ο Craig πήρε 10.7 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος κινηματογραφικός πράκτορας όλων των εποχών. Βέβαια και η συγκεκριμένη ταινία έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 47χρονος μετά το «Skyfall», τον δεσμεύει για δύο ακόμα ταινίες για τις οποίες αναμένεται να κερδίσει 31 εκατ. δολάρια. Η πρώτη είναι το «Spectre», που θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο ενώ η τύχη της δεύτερης παραμένει άγνωστη. «Ναι είναι αλήθεια, είμαι δεσμευμένος για ακόμα μία ταινία, αλλά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις», είπε ο Craig.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου