LIFE STYLE

Πρωτοψάλτη: «Προσβλητικές οι δηλώσεις Ψινάκη»

πρωτοψάλτη-προσβλητικές-οι-δηλώσει-354358

Για δηλώσεις που τη θίγουν ως γυναίκα και ως Ελληνίδα κάνει λόγο, μέσω ανακοίνωσής της, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, αναφερόμενη στα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης, κατά την πρόσφατη συναυλία της στον Μαραθώνα.

Μάλιστα, η υπουργός Τουρισμού υπογραμμίζει ότι οι επίμαχες… ατάκες του δημάρχου Μαραθώνα δεν ειπώθηκαν μπροστά της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η ίδια διαχώρισε τη θέση της εξ αρχής, μιλώντας απευθείας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η ανακοίνωση της δημοφιλούς τραγουδίστριας:

«Θα ήθελα να απαντήσω στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με θέμα τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη πριν την έναρξη της συναυλίας μου.

Διαφωνώ κάθετα με δηλώσεις που καταγράφονται ως προσβλητικές, διαχωρίζω την θέση μου από αυτή τη φρασεολογία που είναι αντίθετη με τον πολιτισμό μου, το ήθος μου και θίγουν την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα και ως Ελληνίδα.

Για λόγους αποκατάστασης των πραγμάτων και αποτύπωσης της αλήθειας θέλω να διευκρινίσω ότι η δήλωση αυτή δεν έγινε ενώπιον μου και ήδη έχω διαχωρίσει την θέση μου από νωρίς μιλώντας απευθείας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού. Σέβομαι τους Έλληνες αρχαιολόγους και το έργο που υπηρετούν γιατί είναι σπουδαίο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου