LIFE STYLE

Έσπασε ο Τσιμιτσέλης: τον έκραξαν ως φασίστα & γερμανοτσολιά

έσπασε-ο-τσιμιτσέλης-τον-έκραξαν-ως-φα-436948

Τι κι αν ο κόσμος ψήφισε και είπε ενα ηχηρό Οχι, στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου; Αυτό συνεχίζει να διχάζει τον κόσμο και να μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι τάχθηκαν υπερ του Ναι.

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα γνωστών προσώπων, που δέχθηκαν απίστευτη επίθεση, επειδή ήταν υποστηρικτές του Ναι. Ο γνωστός ηθοποιός τις προηγούμενες μέρες δεν είχε εκφραστεί δημοσίως, όμως, την επομένη του δημοψηφίσματος με ένα post στο Facebook αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα

«Οκ, αφού όλα τελείωσαν και βγήκε αποτέλεσμα και με μεγάλη διαφορά βγήκε το όχι και πια δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν δηλώνω ότι ψήφισα ναι και παρακαλάω το θεό και την κυβέρνηση να με βγάλουν ψεύτη και μ… και να μετανιώσω 100000000000 φορές που ψήφισα ναι !!!!και να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να φτιάξουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς !!!!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το post έφερε αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια που τον έκαναν έξαλλο. Έτσι, επανήλθε με νέα ανάρτηση, όπου ξέσπασε εναντίον εκείνων που του επιτέθηκαν.

“Αφού είμαι ένας βολεμένος γερμανοτσολιάς πληρωμένος (αυτό σχετικό) από τα κανάλια αφού είμαι ένας προδότης του έθνους αφού είμαι αντιδημοκράτης φασίστας αφού είμαι πλούσιος (κοντεύω να το πιστέψω) αφού δεν έχω ανάγκη τίποτα γιατί ζω κάθε μέρα με 500-1000€ σε σημείο που δεν ξέρω με ποιους τρόπους να τα ξοδέψω, αφού θέλω το κακό αυτής της χώρας, αφού έχασα το χιούμορ μου θέλω να ζητήσω να με διαγράψουν από φίλο τους οι φίλοι μου και να σταματήσουν να με ακολουθούν αυτοί που πλέον με σιχαίνονται και θεωρούν ότι είμαι ένα παράσιτο της κοινωνίας γιατί τους κάνω κακό και πάω τη χώρα πίσω!!!! Αφήστε με να ζω στον καπιταλισμό μου και στο βόλεμα μου και στον αντιπατριωτισμό μου !!!! Καλησπέρα κοζμε!!!!!!!””, έγραψε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου