ΛΑΡΙΣΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός 12χρονος από καραμπίνα στη Λάρισα!

ανείπωτη-τραγωδία-νεκρός-12χρονος-από-κ-596983

Τραγωδία με θύμα 12χρονο μαθητή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια.

Ο 12χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς περιεργαζόταν μαζί με τον 14χρονο αδελφό του, την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thessalianews.gr, τα δύο αδέλφια τη μοιραία ώρα, γύρω στις 11 το βράδυ, παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε δωμάτιο του σπιτιού τους, που βρίσκεται πίσω από το σχολείο σε λόφο της Νίκαιας στο δρόμο προς τη Χάλκη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να χτυπήσουν θανάσιμα το παιδί, που μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξε.

Έντρομοι, ακούγοντας την εκπυρσοκρότηση του όπλου, οι γονείς των παιδιών που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, έτρεξαν στο δωμάτιο και αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου με ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ήταν ήδη αργά.

Λίγο αργότερα στο σπίτι της οικογένειας κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να ερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες το νήμα της ζωής του άτυχου παιδιού κόπηκε τόσο νωρίς και το παιχνίδι των δύο αγαπημένων αδελφών κατέληξε σε τραγωδία.

Αργότερα το βράδυ στο σπίτι έσπευσε και ειδικός γιατρός – ψυχολόγος προκειμένου να παράσχει ψυχολογική υποστήριξης στην οικογένεια και κυρίως στα αδέλφια του αδικοχαμένου παιδιού.

Σχετική προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διεξάγει η Α.Δ. Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου