ΛΑΡΙΣΑ

Ανασφάλιστοι αλλοδαποί έφτιαχναν τις παράγκες του παζαριού της Λάρισας!

ανασφάλιστοι-αλλοδαποί-έφτιαχναν-τι-676911

Κάποιοι εξ” αυτών μάλιστα δεν διέθεταν κάν άδεια παραμονής στη χώρα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, στον υπό διαμόρφωση χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης Λάρισας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας για την πάταξη της παράνομης πρόσληψης και απασχόλησης αλλοδαπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μετέβησαν στο συγκεκριμένο χώρο όπου κατέλαβαν 20 αλλοδαπούς και συγκεκριμένα δεκαεννέα Αλβανούς και έναν Πακιστανό, να παρέχουν ανασφάλιστη εργασία, εκτελώντας εργασίες για την εγκατάσταση – διαμόρφωση «περιπτέρων» και τους προσήγαγαν.

Από αυτούς συνελήφθησαν δέκα υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι δεν κατείχαν άδεια διαμονής, αλλά ταξιδιωτική βίζα και απασχολούνταν, χωρίς να έχουν εκδώσει άδεια εργασίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι εργολήπτες των εργασιών που εκτελούσαν οι παραπάνω αλλοδαποί είναι τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 60 και 47 ετών, οι οποίο κατά τον έλεγχο απουσίαζαν και αναζητούνται, καθώς παράνομα είχαν προσλάβει και απασχολούσαν τους προσαχθέντες.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου