ΛΑΡΙΣΑ

Υποδύθηκαν για …πλάκα τους ληστές και κατέληψαν στο κρατητήριο

υποδύθηκαν-για-πλάκα-τους-ληστές-και-679185

Ξεκίνησαν να κάνουν …πλάκα στους φίλους τους παριστάνοντας τους ληστές και για …«πλάκα» βρέθηκαν στα κρατητήρια και στη συνέχεια στο αυτόφωρο! Για έναν 18 και έναν 19χρονο ο λόγος, οι οποίοι φόρεσαν κουκούλες και περούκες και αφού εξοπλίστηκαν με τσεκούρι και πριόνι, υποδυόμενοι τους ληστές, πήγαν στο σπίτι φίλων τους για να τους φοβίσουν.

Η αμφίεσή τους όμως ήταν τόσο καλή που οι διερχόμενοι πολίτες τους εξέλαβαν για πραγματικούς ληστές και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και για …«πλάκα», κατέληξαν να διανυκτερεύσουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και εν συνεχεία οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Ο ένας εκ των δύο καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της Aρχής σε ποινής φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, καθώς κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση, ενώ για την κατηγορία περί οπλοφορίας, αθωώθηκαν.

Κατά της απόφασης, από τον καταδικασθέντα ασκήθηκε έφεση και οι δυο νεαροί, ελεύθεροι πλέον, θα θυμούνται για πάντα την …πλάκα που πήγαν να σκαρώσουν στους φίλους τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου