ΛΑΡΙΣΑ

Το διήμερο 13 και 14 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα

το-διήμερο-13-και-14-σεπτεμβρίου-το-φεστιβ-718190

Με κεντρικό σύνθημα τους στίχους του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Άλλαξε τον κόσμο, το ’χει ανάγκη» έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Το Φεστιβάλ θα κορυφωθεί το Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις της Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν στην Κοίτη του Πηνειού, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις κάθε μέρας θα κορυφώνονται με συναυλίες και λαϊκό γλέντι. Ήδη έχει κυκλοφορήσει για το Φεστιβάλ το κουπόνι ενίσχυσης της ΚΝΕ, με 5 ευρώ, που οι Οργανώσεις της το διακινούν πλατιά στη νεολαία και τους εργαζόμενους ανοίγοντας την κουβέντα για την πρόταση διεξόδου που προτείνει σήμερα το ΚΚΕ.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» έχει καταφέρει με μοναδικό τρόπο να συνδυάζει το πολιτικό περιεχόμενό του με την προβολή της πολιτιστικής δημιουργίας. Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ που θα ανακοινωθεί αναλυτικά το επόμενο διάστημα ξεχωρίζουν τα αφιερώματα για: τα 45 χρόνια της ΚΝΕ και τον ποιητή Άλκη Αλκαίο. Επίσης την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Μη ναρκώνεις τη ζωή και το μυαλό σου, πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά, ναι στον Αθλητισμό» ενώ το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη η κεντρική πολιτική ομιλία από τον Τηλέμαχο Δημουλά μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο διήμερο εκδηλώσεων είναι: Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Σαρρής, Δημήτρης Φωτιάδης, Φώτης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Αντίπερα Όχθη, Mr.Highway Band, Pandora’s Box, Kollektiva, DJ Rico, Μέγας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου