ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: H Ρένα Καραλαριώτου απαντά για τη λίστα του ΣΔΟΕ

λάρισα-h-ρένα-καραλαριώτου-απαντά-για-τ-44688

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Καραλαριώτου στην οποία έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση του ΣΔΟΕ σχετικά με την προ ημερών έκθεση του ονόματος της στα ΜΜΕ για τη φορολογική της συνέπεια.

Το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας με σχετικό έγγραφο του αναφέρει ότι από τους ελέγχους που έγιναν δεν προκύπτει τίποτε το μεμπτό και συνεπώς η υπόθεση τέθηκε πλέον στο αρχείο. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η κ. Καραλαριώτου. «Σας κάλεσα σήμερα εδώ μετά την έκθεση του ονόματος μου στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την φορολογική μου συνέπεια.

Είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Η απάντηση λοιπόν του ΣΔΟΕ, που επιβεβαιώνει την φορολογική μου καθαρότητα και ειλικρίνεια, αποτελεί απάντηση σε όσους προσπάθησαν να διαβάλουν την ηθική της προσωπικότητας μου.

Έχω υποστηρίξει κατ’ επανάληψη την ανάγκη ελέγχου όλων των «πόθεν έσχες» όλων των πολιτικών. Και φυσικά δεν εξαιρώ των εαυτό μου. Επιβάλλεται να ελέγχονται όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα. Αλλά πρέπει να ελέγχονται με τρόπο καθαρό και να αποδίδεται το αποτέλεσμα και μόνο του ελέγχου στην κοινή γνώμη, προς γνώση των πολιτών.

Τις μέρες αυτές πέρασα μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για μένα διαδικασία. Πρώτα ως άνθρωπος. Ένιωσα έκπληξη, οργή, θυμό, αγανάκτηση, αδικία … Μια αδικία που πραγματικά βάρυνε την ψυχή μου.

Γιατί όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα με ήθος και εντιμότητα τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως δημόσιος λειτουργός. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ανθρώπινη πλευρά . Ένα όμως έχω να πω: «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του νομού μας και της πόλης μας. Θα συνεχίσω να συγκρούομαι με όποια μορφής συμφέροντα.

Σήμερα λοιπόν, μετά την από 15-1-2013 αίτηση μου προς το ΣΔΟΕ με την οποία ζητούσα να ενημερωθώ αν έγινε έλεγχος, με ποια αφορμή και ποια τα αποτελέσματα του ελέγχου , σας παραθέτω την απάντηση του ΣΔΟΕ που με δικαιώνει απόλυτα και αποτελεί ένα «γερό χαστούκι» σε όσους με την διαρροή του ονόματος μου θέλανε να θέσουν υπό αμφισβήτηση την εντιμότητα μου.

Η Ρένα είναι εδώ …Συνεχίζω …»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου