ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας απόστρατων αξιωματικών

λάρισα-πανελλήνια-συγκέντρωση-διαμα-189405

Την προσεχή Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή και της Ένωσης αποστράτων νομού Λάρισας

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού νομού Λάρισας ενημερώνει τα μέλη της, ότι το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ), το οποίο εκπροσωπεί 100.000 αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας:

(α) Συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, τα στηρίζει και τα προβάλει σε κάθε ευκαιρία που δίνεται.
(β) Δεν συμμετέχει σε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τους εν ενεργεία συναδέλφους, γιατί η επίλυση των αιτημάτων τους είναι ευθύνη της φυσικής τους Ηγεσίας.

(γ) Διαμαρτυρόμενο για τις μέχρι τώρα γενόμενες περικοπές στις συντάξεις και μερίσματα που σε συνδυασμό με τις υπερβολικές φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν καταστήσει τη διαβίωση μας προβληματική, αλλά και για τις διαφαινόμενες σφαγιαστικές μειώσεις καλούν όλους τους αποστράτους σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος με εν συνεχεία πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Οικονομίας.

Η ΕΑΑΣ Λάρισας καλεί τους συναδέλφους και τις οικογένειες των Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού του Νομού Λάρισας, να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της ή να τηλεφωνούν στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ή να στέλνουν μήνυμα στο [email protected], προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για την Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της 19ης Σεπτεμβρίου 2012, στην Αθήνα. Τα έξοδα της μίσθωσης των Λεωφορείων θα καλυφθούν από τις ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, από τις ετήσιες εισφορές μας.

eaaslarisas.blogspot.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου